Deck Design & Planning Software

Deck Design & Planning Software


Designe ditt eget dekk er en morsom og givende opplevelse. Det kan også være frustrerende hvis du ikke har de riktige verktøyene. Deck design og planlegging verktøy hjelpe deg sette opp dine dekk, inkludert hvordan det vil se ut og planene for å bygge den. Disse verktøyene har biblioteker av komponenter som planter og stoler for å hjelpe deg å visualisere din nye dekk. Bruk beste kritiker eller gratisverktøy for å hjelpe deg med å sette opp dekk.

TurboFloorPlan 3D

TurboFloorPlan 3D Home and Landscape Pro IMSI Design sin hjelper deg med å utforme og legge ut ditt hjem interiør og landskapet, inkludert lage din egen kortstokk med Deck Builder og Deck Wizard verktøy. Legg et dekk til et virtuelt hjem, og layout møbler og belysning. Legg landskapskomponenter som blomster, trær og busker ved hjelp landskapet objekter biblioteket, som har over 7500 gjenstander. Du kan prøve dette produktet gratis i 15 dager, men det koster $ 99,99 i 2011. Dette er en Windows-basert program.

NexGen

The Punch Software Landskap, Deck og Patio Designer NexGen Versjon 2 koster $ 49,99 i 2011, og den er tilgjengelig for både Mac og Windows-operativsystemer. Dette programmet hjelper deg å designe din helt utendørs boareal, inkludert uteplass og dekk. Tegn formen på huset ditt, og programmet bruker kurvene i ditt hjem for å lage dekk. Bruk dekk maler som utgangspunkt for ditt eget dekk design. Dette programmet bruker en dra-og-slipp-grensesnitt for å legge til komponenter til dekk design, noe som betyr at du ikke trenger CAD erfaring til å bruke den.

Home Designer

The Home Designer Landskap og dekk har et design bibliotek med over 4000 bibliotek elementer, inkludert mer enn 3600 anleggsdeler. Dette programmet har språk planleggingsverktøy som lar deg legge inn din faktiske terreng og bruke den til å planlegge ut dekk. Vis din design i dag eller natt syn å se hvordan skyggene påvirke utseendet på design. Legg til farger til dekk eller hjemme ved hjelp av material Painter verktøyet. Fra 2011 koster dette programmet $ 79, og det er en Windows-basert program.

gratis verktøy

Google SketchUp er et gratis verktøy fra Google som hjelper deg å lage design for bygninger, landskap og boliger. Du kan lage både 2-D og 3-D modeller av design. Ta virtuelle walkthroughs av dine design, og legger møbler til dekk for å se hvordan disse komponentene fungerer i løpet. Dette programmet er for både Windows og Mac-brukere. Den Latitudes Deck og Rekkverk selskapets Deck Visualizer lar deg velge mellom fire forskjellige scener og legge til ulike terrassebord komponenter til den scenen. For eksempel kan du legge spiler, stolper og rekkverk laget av forskjellige komposittmaterialer. Dette er et gratis verktøy, og det er vert på nettet, noe som betyr at du ikke trenger å laste ned noe. Det er også kompatibel med alle operativsystem.

Related Articles

  1. Deck Design & Landscape programvare
  2. Slik tilpasser kjøkken design planer
  3. Deck Design & Materials List
  4. Vakre Deck Design Ideas
  5. Outdoor Deck Design Tools
  6. Hvordan Landscape Front Yard Bruke bilder og design planer
  7. Deck design med to nivåer
  8. Deck Design Informasjon
  9. Hage Planning Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*