Deler av et gjerde

Deler av et gjerde


Gjerder kommer i mange varianter og stiler og tjene mange forskjellige formål. Noen gjerde deler er universelle for alle gjerdetyper, slik som det materialet som brukes til å gjøre basen solid, mens andre deler er unike for bestemte typer gjerder. Gjerder, for eksempel, har tradisjonelle gjerdestolper, mens wire gjerder generelt ikke.

innlegg

Den viktigste komponenten i et gjerde er sine innlegg. Stolpene er innsatsen som kjører lengden av gjerdet og er vanligvis satt 3 til 10 inches hverandre. Innlegg kan komme i tre, glassfiber eller stål. Visse typer gjerder, for eksempel wire gjerder, kanskje bare noen få, som hjørnestolper.

Metalltråd

Gjerder med få innlegg er ofte laget av wire. Piggtråd gjerder eller andre skravert wire gjerder blir ofte brukt som sikkerhet gjerder for å holde inntrengere ute eller holde dyr i. En slik sikkerhet gjerder kan også være laget av stål eller betong. Noen kommuner bruker ledning eller betong gjerder for å holde sine områder trygt.

Feste deler

De fleste gjerder bruke spiker som element for å feste stolpene sammen. Selv om ikke en verdig del av gjerdet, negler er kritisk viktig å et gjerde stabilitet. Andre gjerder bruke ledning til å feste innlegg. Små gjerder som er ment å være dekorative snarere enn funksjonell og til bruker lim som fester agent.

Betong eller Dirt Base

De fleste gjerder må være skikkelig festet i bakken for å bli fast. Gjerdestolpene kan være pakket i enten betong eller skitt for stabilitet. Betong er kraftigere, men er dyrere og vanskeligere å installere.

Elektrisk Wire og isolasjon

Elektrisk gjerde, for eksempel gjerder brukes til å holde husdyr som finnes i en viss plass, gir ofte av en elektrisk ladning. Den elektrisk ladning kommer fra ledningen som er innebygd i hele fekting. I tillegg til tråden, disse gjerder har også isolerende materiale for å holde dem så sikker som mulig.

dekorative elementer

Avhengig av formålet av gjerdet, kan det ha dekorative elementer til det, for eksempel pepperkaker trim. Stakittgjerder brukt i fra boliger og til har en dekorativ gate i midten av gjerdet for å få tilgang til eiendommen. Gjerder kan også ha dekorative maling eller andre dekorative detaljer på dem.

Related Articles

  1. Hvordan sjekke et elektrisk gjerde Energizer Med et voltmeter
  2. Planter God for Gjerder
  3. Hvordan Drain gjerder og murvegger
  4. Når bygge et gjerde, Do innlegg Gå på Min Side eller naboens Side?
  5. Hvordan å opprettholde Iron Gjerder
  6. Slik installerer en tre gjerde uten innlegg
  7. Slik skjuler naboens gjerde
  8. Hva kan du bygge med gamle tre gjerder?
  9. Hvordan Cut et gjerde på privat eiendom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*