Delvis Sun busker for sone Seven

Delvis Sun busker for sone Seven


Velg de riktige busker for delvis sol hjørner, terrasser og stiftelser i United States Department of Agriculture hardførhet sone 7 basert på deres funksjoner og tilpasningsevne til vekstforhold. Sone 7 ser temperaturer som dip til 0-10 grader Fahrenheit i vinter. Spesifikke busker trives i områder innenfor den sonen som mottar fra 4 til 6 timer med sol i vekstsesongen.

Bigleaf Hortensia

Den ideelle scenario for en bigleaf hortensia er en med delvis sol og fruktbar jord. Bigleaf hortensia sortene kommer i assorterte størrelser, fra 2-til-7 fot høy. Blå blomster former inkluderer Blue Wave og Nikko Blå, mens de produserer rosa blomster er typer som Amy Pasquier and Forever Pink. PH-nivået i en sone 7 landskapet påvirker blomsterfarge, med sur jord givende blå blomster og alkalisk jord fører til rosa blomster. Lemon Wave er en broket sorten, som har grønne blader smykket med hvite-gule flekker. Denne arten utvikler til 6 fot høy.

camellias

De relativt milde vintre i sone 7 er egnet for kameliaer, eviggrønne busker som foretrekker filtrert sollys. Sortar av kameliaer for denne sonen omfatter april snø april Dawn, Spring Promise og koreansk Brann. Små kameliaer som april stjerne vokse til mellom 4 og 6 fot høy. Noen kameliaer er sent bloomers; April Stjerne blomster i oktober og november. Taller varianter for denne sonen omfatter koreanske Brann fra 10 til 15 fot høy. Det genererer lyse røde blomster i april, og det er stort nok til å skille seg ut som et eksemplar plante.

Evergreen Asalea

Magenta, er rosa, lavendel, lilla, rød og hvit blant blomsterfarger til stede på de ulike eviggrønne azalea sortar tilgjengelig for USDA sone 7. Disse busker, i stand til å tolerere flekkete Søn, har glossy eviggrønne bladverket. Sortar inkluderer Sherwood, vokser mellom 2 og 4 føtter, blomstringen i april eller mai, og tjenestegjør i busk grenser, gruppeplantinger eller som sikring. Andre former for eviggrønne azalea som vokser i sone 7 inkluderer Delaware-dalen Hvit, Rød Rød, Cascade, Corsage og Conlec.

andre

Steinbed er potensielle innstillinger for japanske Kerria sortar som picta, voksende til 3 fot og produserer mange gule blomster. Daphne, glatte hortensia, løvfellende asalea og Rhodora er alle delvis-sol busker for sone 7. Mass en rekke kongelige azalea busker i sone 7 landskap å dra nytte av deres rosa og hvite blomster. Dette er en løvfellende busk, med bladene endre til farger som oransje og rød i høst.

Related Articles

  1. Busker for sone 9
  2. Shade Loving busker for sone 8
  3. Shade busker for sone 6
  4. Shade Tolerant busker for sone 7
  5. Personvern busker for sone 10
  6. Evergreen busker for sone tre
  7. Myggolje busker for sone 6A
  8. Shade-Loving busker for sone 7
  9. Blomstrende busker for sone 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*