DIY Log House

DIY Log House


En tømmerhuset er kjent for sin sjarm. Det kan gjøre en god pensjonisttilværelse hjemme, i nærheten av dyreliv og langt fra byens støy. Bygge en selv er en stor forpliktelse over tid, selv om det krever ingen spesielle ferdigheter. Du må forskning alternativene, som det finnes mange forskjellige typer av tømmerhus og ulike tilnærminger til prosjektet. Du må ha land og investere i verktøy og materialer du kan finne på hjemme-forbedring butikker. Det vil ta deg hvor som helst fra et par måneder til et par år å fullføre bygge et tømmerhus.

Bruksanvisning

Preparat

1 Skisser et design for tømmerhus. Det første trinnet er å bestemme sine ytre mål. Vær forsiktig med å planlegge for vegger til å være større enn mengden av logger du har å jobbe med. Hvis du bruker en tømmerhytte kit, kan du bruke planene inngår i den.

2 Fjern eventuelle trær, busker eller steiner som ville være i veien for bygging. Ideelt sett ville ditt land være enda, men i stand til å renne godt.

3 Fjern grener, bark og kvister fra loggene. Se i planen din for å se hvor mange logger huset vil kreve.

4 Cut og forme din logg ender som ønsket. Normalt de formes til glatte koniske former. Det kan være lurt å bruke sandpapir for å produsere en ren, polert utseende til logg ender.

5 Bruk post-hull digger å grave hull til huset rammen.

bygge~~POS=TRUNC Gulv

6 Sett logg innlegg i hullene sammen med noen armert betong.

7 Sett opp bjelker og bjelker for hovedetasjen.

8 Sett ned gulvene, ved hjelp av kryssfiner eller trepanel.

Bygge vegger og tak

9 Bygg vegger ved å stable loggene horisontalt. Som du går, kutte deg hakk for å holde stokkene sammen og danner logg sider for å passe tett opp mot hverandre. Etter planen, må du huske å forlate områder for dører og vinduer.

10 Fit loft støtter i veggene eller kjøre logger inn ekstra hull du klippe inn i veggen loggene. Disse loggene krysse det indre på et høydenivå med taket slik at de kan spenne en andre etasje.

11 Bygg din gavler én side om gangen. Du vil ha dem til å utvide opp til den høyeste delen av huset, som er din ryggen stang (den sentrale tak strukturell støtte). Sett ryggen pol på gavlene.

12 Bruk tømmer for å lage en ramme for taket ditt.

13 Bruk kryssfiner under taket for å gjøre taket. Plasser tinn plater på toppen av taket.

Siste finpuss

14 Sett noen flere komponenter i henhold til planen. Dette bør inkludere en rørlegger system, vinduer og dører, og muligens trapper og en skorstein.

15 Installer et elektrisk system og utstyr slike lysarmaturer, ovn og komfyr.

16 Furnish interiøret i huset ditt som ønsket.

Hint

  • Bartrær vanligvis gjøre det beste loggene for tømmerhus. Se etter de rett bartrær å tillate ren, jevn stabling. Du kan få billigere blikkplater ved å kjøpe den brukt på en militær overskudd forsyning butikk eller en trelast gårdsplass.

Related Articles

  1. Hvordan lage en DIY Hen House
  2. Historien om Log House Construction
  3. DIY Kit Houses
  4. Hvordan Cut logger for en Log House
  5. Hvordan Design en Mountain Log House
  6. Hvordan bygge en Prefab Log House
  7. DIY: Log Cabins
  8. Hvordan Wire en Log House
  9. Hvordan gjenoppretter jeg en 1750 Log House?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*