Dyne Vaskeinstruksjoner

Dyne Vaskeinstruksjoner


Dyner er myke dyner vanligvis fylt med dun, ull eller silke. Dyner er dyrt og deres størrelse og bulkiness gjør vaske dem vanskelig. Dyner vanligvis kommer med et deksel som beskytter dem mot flekker, smuss og normal slitasje. Du kan vaske dynetrekk med annet sengetøy. Det anbefales å vaske dynen selv en gang i året. Før du vasker dynen, sjekk produsentens vaskeanvisning, trykt på brikken.

Bruksanvisning

1 Sett vaskemaskinen til en kjølig vann temperatur på svak syklus. Legg en mild vaskemiddel-en som ikke inneholder blekemiddel.

2 Kontroller at alt vaskemiddel fjernes fra dynen. Hvis det er nødvendig, kan du kjøre dyne gjennom en andre skylling.

3 Klem ut så mye vann fra dynen som mulig. Noen vaskemaskin sentrifugering ikke fjerne væske fra dynen riktig. Begynn i den ene enden og forsiktig presse-ikke vri-dyne å trekke ut overflødig vann. Fortsett på denne måten mens du flytter ned dyne.

4 Plasser dynen i tørketrommelen. Sett tørketrommelen på lav varme eller lufttørke innstillingen og la den tørkes i flere timer. Det kan ta åtte til 12 timer for dyne å tørke helt. Du bør fjerne dyne fra tørketrommelen noen få timer og rist den ut for å fordele fyll.

Hint

 • Hvis dyne ikke er helt tørket, kan mold og mugg begynner å vokse på den.
 • Mange vaskemaskiner og tørketromler ikke har en stor nok kapasitet til å vaske og tørke dynen. Vurdere å ta dynen til en denne og bruke en kommersiell størrelse vaskemaskin og tørketrommel.

Related Articles

 1. Vaskeinstruksjoner for Syntetiske Down Gel Dyner
 2. Hvordan holde en dyne i et dynetrekk
 3. Skulle et dynetrekk være av samme størrelse eller større enn dyne?
 4. Hvordan Clean Water Spots Off av taft Dyner
 5. Fordeler med naturlig ull Dyner
 6. Hvordan Vask en kinesisk silke dyne
 7. Best Fabric for Dyner
 8. Dyna-Glo Parafin Heater Wick instruksjoner for utskifting
 9. dyne Alternatives

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*