Egenskaper ved 440C Steel

Egenskaper ved 440C Steel


Stål er en del av de fleste menneskers daglige liv, fra sine kjøkkenutstyr å støtte bjelker på kontorbygg der de arbeider. Det finnes mange typer av stål. Grade 440C er en type rustfritt stål, noen ganger kalt kromstål, inneholdende mellom 16 og 18 prosent krom og mellom 0,95 og 1,20 prosent karbon.

enestående Strength

Grade 440C er den type rustfritt stål med mest styrke og hardhet, ifølge The A til Z for material "online database. Det er fordi denne legering har den høyeste karboninnholdet i alle ståltyper. Dette gjør 440C stål spesielt godt egnet for produksjon av objekter som må opprett mye slitasje, for eksempel kulelagre og ventilkomponenter, konstaterer nettstedet. Sin hardhet gjør det til et godt valg for bestikk også.

Nedre Korrosjon Resistance

Alle typer av rustfritt stål, har en tendens til å være meget motstandsdyktig mot korrosjon, takket være krominnholdet. Imidlertid er 440C stål i mindre grad enn andre typer på grunn av dens høyere karboninnhold. Til tross for dette, har det en god motstandsevne mot atmosfæren, friskt vann, næringsmidler, alkalier og svake syrer, i henhold til A til Z for material nettside.

Moderat Heat Resistance

De mekaniske egenskapene til klasse 440 stål har en tendens til å bli dårligere som følge av overtempe, ifølge A til Z Materials. Unngå tempering ved temperaturer over 425 grader Celsius, fordi den reduserer denne legering påvirkning og korrosjon. I tillegg tempe over 590 grader Celsius resulterer i redusert hardhet.

skjørhet

En metallets mål på forlengelse refererer til hvor langt det vil forlenge før sprengning. Dette tiltaket er prosentandelen av lengden endrer seg over den første lengdemåling. Grade 440 stål har den korteste forlengelse av alle stållegeringer, ifølge en artikkel 2009 publisert på Machine Design hjemmeside, med tittelen Sammenligning rustfritt stål og andre metaller, av Kenneth J. Korane. Forlengelsen av 440C stål er kun noen prosent. Andre typer stål har forlengelser på opptil 55 prosent.

Høy Shine Surface

I likhet med andre typer rustfritt stål, inneholder grade 440C stål jern som en viktig ingrediens. Mens jern ruster lett, krom i dette metallet med oksygen i luften til å danne et usynlig barriere som hindrer jern og oksygen fra hver- andre. Denne barrieren resulterer også i en høy glans overflate, noe som gjør metallet svært reflekterende og lett å rengjøre og sterilisere.

Related Articles

  1. Egenskaper ved medisinsk plante Cinchona
  2. Egenskaper av Nickel Steel
  3. Egenskaper ved Amla Plant
  4. Lathering Egenskaper av Yucca Root
  5. Isolerende egenskaper Porcelain & Styrofoam
  6. Egenskaper av Liquid Natural Gas
  7. Hvordan å gjøre rede for Svinn ved bestilling Betong
  8. Steel Stud Vs. Betong Blokker for utekjøkken Framing
  9. Hvordan finne ideer om Maling & Kosmetiske My House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*