En gjør-det-selv Backyard Patio

En gjør-det-selv Backyard Patio


Lage en enkel, attraktiv bakgård patio er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Selvfølgelig, det er ikke en tur i parken, heller, og krever mye hardt arbeid, men det er på ingen måte utover riket av en gjør-det-selv prosjekt. Når du planlegger uteplassen, vil det gjøre livet mye enklere å lage en uteplass som er dimensjonert slik at uteplassen pavers passe jevnt langs kantene. På den måten vil du ikke trenger å kutte noen pavers å passe terrassen.

Bruksanvisning

1 Skissere uteplass med murer er streng, og legger til en ekstra 1-1 / 2 inches rundt for å redegjøre for trelast grensen. Grave ut uteplass til 10 inches dyp, kontroll med nivået at overflaten er jevn.

2 Grav ut en ekstra 2 inches dybde rundt omkretsen, og skaper en grøft ca 1-1 / 2 inches bred og 2 inches dyp.

3 Kutt trelast til å passe kantene på terrassen, ved hjelp av en sag, og deretter sette brikkene på 2-tommers kant i grøften. Bruk en hammer til å trykke dem ned slik at grensen er på bakkenivå.

4 Glatt over 8 inches av CR-6 grus på gulvet av uteplassen. Bruk en screed for å jevne det ut til nivå. Fukt grusen med en slange, og deretter bruke en hånd sabotasje å komprimere grus. Grusen skal komprimere til ca 4 inches tykke og danner en fast, solid base.

5 Spread 5 inches av sand over komprimert grus, og deretter avretter, dempe og komprimere det på samme måte du gjorde grus. Sanden skal komprimere til å bli 3 inches tykke.

6 Legg patio pavers over toppen av sand; de skal være på nivå med toppen av grensen. Start fra ett hjørne og jobbe utover til alle terrassen er asfaltert.

7 Spread ca 1/2 tommers av sand over uteplassen pavers. Fukt sanden, og deretter tamp pavers og sand sammen. Pavers vil ikke komprimere, men de vil pakke sammen med sand, danner et fast underlag.

8 Arbeid sand i paver leddene med en hard-bust kost, og deretter feie av resten for å fullføre bakgård patio.

Hint

  • Bruk vernebriller ved bruk av elektrisk verktøy.

Related Articles

  1. Gjør det selv Tilbake Patios
  2. Gjør det selv Hage Patio Gartner i Phoenix, Arizona
  3. Gjør-det-selv Backyard Designs
  4. Gjør det selv tre patio møbler ideer
  5. Gjør det selv Betong Patio Ideas
  6. Gjør det selv Prefab Patio til Room konverteringer
  7. Gjør-det-selv Brick Patios
  8. Gjør-det-selv Backyard Landscaping
  9. Slik installerer en Paver Patio - Detaljert gjør-det-selv Instruksjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*