Er det Ant Killers Det er ikke skadelig for hunder?

Når maur invadere ditt hjem, er det fristende å trekke ut giftstoffer. Mens effektiv, er det risiko, spesielt hvis du har en nysgjerrig hund. Heldigvis er det ikke-giftige maur mordere og insektmidler som er hunde trygge.

Eddik

Bland like deler hvit eddik med vann i en sprayflaske. Bruk på kjøkkenbenken for å frastøte maur. Bruk eddik full styrke langs utsiden grunnlaget huset ditt. Det vil også drepe maur på kontakt.

Borsyre

Dette lav toksisitet pulver er tilgjengelig i maskinvare, hjem og dagligvarebutikker. Dryss den i sprekker og hulrom, bak apparater og rundt grunnlaget for huset ditt. Borsyre kan blandes med like deler sukker for å gjøre det mer attraktivt å maur.

Diamtomaceous Earth

Laget fra de fossile restene av alger, er kiselgur nyttig mot et bredt spekter av maur og andre insekter. Bruk food-grade kiselgur snarere enn den typen solgt for svømmebasseng filtre.

Sugar Sponge

Lag en sterk sukkerløsning ved å blande like deler sukker med kokende vann. Sug en stor hullete svamp i løsningen og sette det sammen maurstier. Maurene vil krype inni svampen. Sett maur fylte svamp i en bøtte med såpevann og skyll maur ut.

pyrethrum

Pyrethrum, ingrediens som finnes i mange loppe kontroll produkter, også dreper maur. For å øke drapet makt, bland 1 ss. rubbing alkohol til en kommersiell pyrethrum spray.

Sticky feller

Tanglefoot (R), en klebrig, halvflytende selges i hagesentrene, vil felle og drepe maur. Det kan påføres på utvendige flater eller spres på tynt, stivt papir og lagt langs maur baner. Tanglefoot (R) er ikke giftig, men vil holde seg til nysgjerrige hunden nese og pels, så legg dem deretter.

Related Articles

  1. Hva Blomster Kan jeg ha det er ikke skadelig for kjæledyr?
  2. Weed Killers Det er ikke skadelig for dyr
  3. Hva Trellis anlegget er ikke giftig for hunder?
  4. Hvordan Kill Ants med ingredienser som er ikke-giftig for hunder
  5. Hjemmelaget gjødsel som ikke er skadelig for hunder
  6. Er noen blomster eller planter ikke trygt for hunder å spise?
  7. Er Crabgrass Preventer Skadelig for hunder?
  8. Er Carolina Cherry Laurel Skadelig for hunder?
  9. Er Gressklipper Oil Skadelig for hunder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*