Er det noen giftfri Weed Killers?

Er det noen giftfri Weed Killers?


Ikke giftig luke mordere er kanskje ikke så effektiv som giftig-luke mordere som vanligvis dreper tilfeldig, men ved hjelp av ikke-giftige ugressmidler vil bidra til at du ikke forurense hagen din og jord. Det vil også sikre at giftig ikke overføre til frukt og grønnsaker dyrket i hagen din.

Hvit eddik

Hvit eddik er en mild sur oppløsning som vil drepe plantene, som syre vil oppløse vokslag som beskytter planten. Å bruke den, fylle en sprayflaske med hvit eddik og spray bare plantene du ønsker å drepe. Du kan plassere en lengde på PVC-rør over dysen på sprayflaske å konsentrere spray og sikre at du ikke tilfeldigvis spray ønskede planter.

Kommersiell giftfri Weed Killers

Det finnes flere kommersielle giftfri luke mordere. Disse løsningene vil drepe alle luker og gress uten å skade trær eller busker. Bruk disse luke mordere på en solrik dag når ugress eller gress vokser. Påfør sprayen hvis det regner innen 24 timer etter sprøyting ugress.

Kokende vann

Kokende vann på en naturlig og miljøvennlig måte å drepe ugress. Den kokende vann vil kvele og drepe ugresset med bare ett program. Å bruke den, hell kokende vann direkte på plantene. Vær nøye med å holde barn og kjæledyr borte fra området for å unngå ulykker. Kokende vann vil drepe noen planter du helle den på, så vær forsiktig for ikke å helle det på planter du vil beholde.

Flytende oppvaskmiddel

Som eddik, flytende oppvaskmiddel også vil oppløse beskyttende lag av voks på planter. For å bruke det, bland en løsning av 80 prosent vann og 20 prosent flytende oppvaskmiddel. Spray det direkte på ugress. La det tørke på luke i 24 timer. Du må kanskje bruke den flere ganger før ugresset dør.

Related Articles

  1. Er Weed Killers Trygt for dyr?
  2. Typer Weed Killers
  3. Weed Wackers vs. Weed Killers
  4. Sitronsaft og eddik som Natural Weed Killers
  5. Virkningene av syntetiske plantehormoner brukes som Weed Killers
  6. Hjemmelaget Weed Killers for blomster og grønnsaker
  7. Weed Killers Det er ikke skadelig for dyr
  8. Weed Killers Det gjør ikke vondt Planter
  9. Hvordan bruke Plen Weed Killers on the Farm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*