Fakta om gass brann Logger

Fakta om gass brann Logger


Den moderne tvilling av tre loggen er en gass log; det etterligner utseendet av tre, men krever lite vedlikehold. Gass logger er enkle å bruke og legge estetisk appell til en eksisterende åpen mur eller fabrikk-bygget peis. Den Hearth, Patio & Grill Association (HPBA) sier gass logger "er et godt valg for en brann med litt rot eller miljøpåvirkning."

Utseende

Gass logger vanligvis varierer fra 12 til 60 inches bred. Stokkene kastet fra muggsopp av ekte tre, som er stylet til å se ut som split eller hele logg stabler. De kommer i farger som holder seg tro mot utseendet på skogen. Du kan velge mellom settene som ser ut som drivved, bjørk, eik, furu, manzanita eller valnøtt. Gass logger er designet for å se ut akkurat som brenner veden når de er tent

Design Detaljer

Hver gass log har den typiske øks merker, knuter, avdelings stubber og bark tekstur du forventer å se på virkelige vedkubber. En seng av lyse glør og kull legger ektheten til gass log sett. Detaljer som sand granulater er innarbeidet i sine baser. Settene kommer også med tre stil ristene. Kunstige log brennersystemer gjenskape de dansende flammene i en levende ild, ifølge HPBA.

Flames

The Chimney Safety Institute of America (CSIA) informerer forbrukerne om to typer gass logger på markedet: ". Blå flamme" "gul flamme" og Gule flamme logger "produsere en veldig realistisk og attraktiv brann, og vil ofte forveksles med en ekte tre brann." Blue Flame logger brenne varmere og renere, men de er "generelt ikke så attraktiv som den gule flammen."

Installasjon

Den HPBA forteller kundene å bruke sertifiserte profesjonelle installatører fordi de holder seg til byen og statens koder. En spesialitet forhandler kan hjelpe deg med å velge riktig størrelse gass loggene for peis. Installerte enheter kan settes til å arbeide med fjernkontroll, manuelt med en kamp, ​​eller automatisk med en ekstern plassering bryter. De to typer gass logger fagfolk installere, er lufte-frie eller ventilert gass logger.

Vent-Free eller Ventilert

Før du installerer gass logger, vurdere forskjellene mellom luftefritt og ventilert gass logger. Størrelsen på ventilerte logger du kan ha installert, vil avhenge av din peis er flue størrelse. Vent-fri gass log størrelser avhengig av rommets dimensjoner og størrelsen på peisen. Den største forskjellen mellom de to typene er at din peis spjeld må forbli åpen når du bruker en ventilert gass log sett, som betyr at du trenger å legge glassdører for å redusere varmetapet. Den HPBA sier: "Vent-fri gass logger er designet for å operere med spjeldet lukket."

Related Articles

  1. Hvordan finner jeg ut Safety for Gass Unvented Brann Logger du?
  2. Hvordan rengjøre brann logger
  3. Hvordan lage Dry Paper Brann Logger
  4. Hvordan Paint Betong brann logger
  5. Hvordan lage gammeldags Avis brann logger
  6. Hvordan å sammenligne gass branner
  7. Hvordan lage brann logger fra Mulch
  8. Farget Brann Logger Informasjon
  9. Slik starter Brann logger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*