Flaskevann Vs. Filtrert vann systemMens folk har blitt tapping kildevann i dette landet i århundrer, den moderne trend å drikke flaskevann virkelig kom i gang i 1977, da Perrier introduserte sin high-end kildevann til verden. Salget av flaskevann har økt jevnt og trutt siden den gang, snu flaskevann til en allestedsnærværende syn. Noen filter selskaper har argumentert mot populariteten til dagens flaskevann trend, siterer miljøhensyn med millioner av flasker i deponier og forsøpling landskapet.

convenience

I form av bærbarhet, vinner flaskevann løpet for bekvemmelighet. Så lenge du har det i ditt hjem, er den klar til å gå. Filtrert vann systemer krever at du fylle en kopp eller flaske hvis du ønsker å bære den sammen med deg. På den annen side, når du installerer et filter på kranen, du har alltid filtrert vann på hånden. Du må gjentatte ganger kjøpe flaskevann, enten ved flasken eller ved saken. Umiddelbar bekvemmelighet kan ende opp med å bli mer upraktisk i det lange løp.

Miljø

Mer enn 17 millioner fat olje for å produsere flaskene Amerika bruker for vann i et år, ifølge Food & Water se på, og mindre enn 15 prosent av flaskene er kjøpt blir resirkulert. Resten går til deponier eller på annen måte forkastet. Vann filtre, på den annen side, må byttes ut hver måned eller sjeldnere, og flaskene som brukes sammen med vann er gjenbrukbare. Filtrert vann klart vinner i miljø front.

Koste

Mens den første prisen for en filtrert vann system kan virke overdreven i forhold til rabatt lagre flaskevann saksomkostninger, i det lange løp filtrert vann vinner ut. Flaskevann kan koste så mye som 10 ganger prisen av filtrert vann fra springen, selv om du faktor i kostnadene for filteret. For de sjeldne person som bare drikker en minimal mengde vann per dag, kan dette være ubetydelig. For en familie eller helsebevisste mennesker som drikker minst åtte glass vann hver dag, kan kostnadene legge opp raskt når man drikker flaskevann i stedet for filtrert vann fra springen.

Stil og Perception

Begynnelsen på 1970-tallet, og selv gjennom 90-tallet, ble det ansett stilig å drikke flaskevann. Personer med vannflasker ut til å projisere et bilde av omsorg for rene og naturlige matvarer, drikke vann fra en kilde i stedet for klorvann fra en kommunal forsyning. Dagens trendy vann drikker har snudd helt. Tony utendørs leverandørselskaper gjør designer vannflasker i spesialiserte plast og aluminiumsmaterialer. Mange bedrifter tilbyr vannflasker med sin logo som en gratis reklame giveaway, vel vitende om at folk vil bære dem rundt og bruke dem hele dagen. Vann drinkers bære sin leveranse i en regnbue av farger, med karabinkrok klipp eller matchende stropper.

Related Articles

  1. Hva er årsaken til hvite partikler i filtrert vann?
  2. Hvorfor Planter bør ikke bli filtrert vann
  3. Hvordan koke filtrert vann
  4. Problemer med godt vann Systems
  5. Vann fra springen eller filtrert vann for Plants
  6. Hvordan lage filtrert vann
  7. Nikken Aqua Hell vann system Instruksjoner
  8. Hvordan koble en vaskemaskin til en Gråvann System
  9. Hva er Black & gråvann Systems?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*