FLAVORWAVE OVEN Deluxe Instruksjoner

Produsentene av Flavorwave Oven Deluxe si den bruker en kombinasjon av halogenvarme, infrarøde bølger og varmluft for å lage mat raskere, men det beholder sine juice. Oljer og fett er fjernet for sunnere mat. Selskapet tilbyr en matlaging diagram med ovnen for å veilede deg i å velge koketider. Ellers når du monterer ovnen, bruker ovnen krever bare sette steketiden og temperatur.

Bruksanvisning

1 Plasser basen på et jevnt underlag.

2 Sett glasspannen inne i basen. Senk dual nivå rille på liner pannen.

3 Sett maten på kokestativ.

4 Sett gjennomsiktig kuppel over maten på basen. Roter varmekontroll enheten med klokken på kuppelen til det låses på plass.

5 Trykk på "On / Off" -knappen for å starte ovnen.

6 Trykk på "Level" knappen for ekspress matlaging. Disse forhåndsinnstilte nivåene varierer fra en til fire. Nivå en kokker i en time, to nivå i 45 minutter, tre-nivå i 30 minutter og fire nivå i 15 minutter. Trykk på "Start" -knappen for å begynne å lage mat på det valgte nivået. Trykk på "Pause / Clear" -knappen for å stoppe matlaging eller for å velge et annet nivå setting.

7 Trykk på "Cook Tid" for å velge en bestemt koketiden. Flytt "Start" -knappen til venstre eller høyre for å settet minuttene. Trykk på "Cook Time" knappen igjen for å stille inn timer. Trykk på "Cook Time" knappen igjen for å spare steketiden. Trykk Start."

8. Trykk på "Power" knappen for å velge koketemperatur. Slå på "Start" knappen til venstre eller høyre for å endre temperaturen.

9 Trykk på "Timer" knappen for forsinket matlaging. Slå på "Start" -knappen til venstre eller høyre for å stille inn minuttene. Trykk på "Timer" knappen igjen for å stille inn timer. Trykk på "Timer" knappen igjen for å spare tid.

Related Articles

  1. Thane FLAVORWAVE OVEN Instruksjoner
  2. Slik feilsøker en Flavorwave Oven
  3. Dirt Devil Steamer Deluxe Instruksjoner
  4. Hoover Steam Vac Deluxe Instruksjoner
  5. Bissell PowerSteamer Deluxe Instruksjoner
  6. Saeco Magisk Deluxe Instruksjoner
  7. Kenmore Drop-In Oven selvrensende Instruksjoner
  8. Instruksjoner for Römertopf Clay Oven
  9. Instruksjoner for et PowerSteamer Deluxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*