Fordeler og ulemper med LED Christmas Lights

Fordeler og ulemper med LED Christmas Lights


Pynte til jul med lysdiode (LED) lamper gjør overdådige skinner lettere å forsvare i en tid med energisparing. Det er først og fremst fordi lysdiodene bruke all strømmen de får til å lage lys, mens tradisjonelle glødepærer gjøre sitt lys av faktisk brenner en fiber filament, og som produserer varme samt lys. LED produsere lys av spennende elektronene i en silisiumbrikke.

Pro: Lavere strømforbruk og kostnader

En LED-lys streng bruker bare en brøkdel av forbruket ved en gløde streng. Ifølge US Department of Energy Energy Star-programmet, betyr det at de syv watt som brukes til å produsere lys av bare en lyspære i en konvensjonell lys streng kan tenne to 24-fots strenger av lysdioder totalt 140 pærer.

Pro: Ubetydelig Heat

Varmen som produseres av glødepærer er ikke bare bortkastet energi, det er den viktigste kilden til brannen fare fra julelys. LED smelter ikke andre pyntegjenstander. De trenger ikke brenne noens hender. Elektrisk lys var en betydelig sikkerhetsnett når de erstattet tente stearinlys som ferie innredning; LED-lys ta det et skritt videre.

Con: Mindre Åpen Lys Per Bulb

LED-lys er generelt mer fokusert enn glødelamper, og mindre diffust. Du må kanskje bruke flere strenger å virkelig lyse opp et tre.

Con: Ingen Heat for Novelties

Baby boomers husker kanskje "boble lys" som inkluderte kolonner med væske som kom til liv som pærene under varmet opp. Whirligig ornamenter kan henges over lysene hvis varmen gjorde finnene av ornamenter snu. LED-lysene vil ikke støtte slike skjermer.

Con: Initial Cost

Mens de er billigere å drive enn sine gløde kolleger, LED-lys er dyrere å kjøpe. Glødelamper, spesielt i strengene, blir vanskelig å finne i det 21. århundre, men de er fortsatt generelt billigere å kjøpe enn LED strenger av samme lengde.

Pro og Con: Farge

Lysdioder vanligvis produsere en lys nærmere blå enn den røde ende av spekteret for synlig lys. Dette gjør dem nydelig i skjermer ment å foreslå for snø og istapper, eller stjerner, men ikke så bra på den varme rød eller gyllen glød. Encasing lysdiodene i objektiver, inkludert de på størrelse og form av gammeldags gløde julelys, hjelper.

Related Articles

  1. Fordeler og ulemper med LED Innfelt belysning
  2. Den Fordeler og ulemper med LED Lights
  3. Fordeler og ulemper med LED vokse lysene
  4. Fordeler og ulemper med Solar landskap belysning
  5. Fordeler og ulemper med Storm Windows
  6. Fordeler og ulemper med Gas Vs. elektriske Ovner
  7. Fordeler og ulemper med Bark i Planters
  8. Fordeler og ulemper med Lawn sprinkleranlegg
  9. De fordeler og ulemper med vannsenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*