Gjør-det-selv Backyard Designs

Gjør-det-selv Backyard Designs


Investere tid til å skape en hyggelig bakgård vil forbedre livability av ditt hjem. Det tar ikke mye plass til å lage en hage spot, dekk eller lite plaskebasseng. Bruke området klokt vil kreve detaljert planlegging, men. Eksisterende vannledninger, avløpsrør eller underjordiske verktøy må tas i betraktning. Besøk bakgårder av naboer og venner for å få ideer. Pass på å bruke planter, møbler eller farger som appellerer til deg. Gjør bakgården unik på alle måter, slik at du liker å tilbringe tid der.

Bruksanvisning

1 Mål bakgård området og huset lengde. Bruk millimeterpapir til å definere hvordan huset sitter på eiendommen. Finne ut nødvendige områder, for eksempel en kortstokk utenfor kjøkkenet eller en overbygd uteplass for å gi skygge. Skisser et lekeområde for barn og plen plass til landskapet.

2 Tegn en fugleperspektiv av hele verftet layout. Inkluder oppkjørselen eller garasje, gangveier og en hage skur, for eksempel. Skisser rom til å inkludere gress og trær i tillegg. Kutte ned på landskaps eller uteplass størrelse, hvis plen og hage områder vises også begrenset. Bruk gress for å myke opp utseendet på en veranda eller dekk, plaskebasseng eller fekting. Ikke begrens gressarealer for mye, eller plassen vil ikke ha den rette balansen.

3 Bruk fargeblyanter til å skissere verftet farger. Skisse dekk i brunrødt å representere flekk, for eksempel. Bruk grønt for gress, selvfølgelig. Tegn plass med godt balanserte farger, fordi bakgården vil virke mer harmonisk med passende farger, inkludert busker og blomster. Planlegg å dekke en patio eller gangvei med murstein, hvis du har for mye betong allerede på oppkjørselen. Bruk jordfarger i murverk produkter, for eksempel murstein eller fliser, og nok landskaps å myke opp harde betong.

4 anmeldelser mange fasiliteter før du fullfører planer. Gå over ideer til en liten bakgård kjøkken med utendørs kjøleskap, for eksempel under en patio dekke. Se på ideer som inkluderer et utendørs vannfontene med en liten statue. Besøk yard landskaps forhandlere å se på støtteveggmaterialer, fugl bad, fuglekasser, plen møbler og grilling utstyr.

5 Lag et budsjett og endelig plan for å matche dette budsjettet. Utvikle en tidslinje for å fullføre bakgården prosjektet. Planlegger å bygge en kortstokk og uteplass først, for eksempel. Plante gress umiddelbart etter at du har installert et lite plaskebasseng. Envision planen å utfolde seg, så bakgården vil ikke forbli gjørmete for lenge mens den er under utvikling.

Related Articles

  1. Gjør det selv Bed Design
  2. Gjør-det-selv: Wall Designs
  3. Gjør det selv Peis Design
  4. Gjør det selv Landscape Design
  5. Gjør det selv Closet Design
  6. En gjør-det-selv Backyard Patio
  7. Gjør det selv Gartner Design
  8. Gjør-det-selv Deck Design
  9. Gjør det selv Sunroom Designs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*