Gjør-det-selv Backyard Landscaping

Gjør-det-selv Backyard Landscaping


Gartner en bakgård begynner med en plan som omfatter de elementene som du ikke kan eller ikke ønsker å endre. Dette inkluderer stier, verandaer og dekk, sammen med beplantning som du ønsker å beholde. Når du tegner opp planen, vedlikeholde vekten, slik at alle kjøp du gjør vil være riktig størrelse, og det ferdige landskapet vil se ut slik du tenkt det. Husk hvor store noen planter vil vokse, og lage rom for deres modne størrelse.

Bruksanvisning

1 Mål bakgården, ved hjelp av et målebånd, og plassere informasjon på et stykke papir. Ta hensyn til vinkel av solen på forskjellige tider av døgnet og året, vindretning og behagelige og ubehagelige utsikten.

2 Tegn ut i bakgården til skala, enten ved hjelp av millimeterpapir eller et dataprogram. Inkluder permanente funksjoner, for eksempel gjerder, veranda eller dekk, uthus, stier og eksisterende trær, busker og blomsterbed.

3 Envision hva du vil gjøre med hagen din. Ønsker du mer plass hvor du kan grille, en gresskledd område hvor barna kan leke, en ekstra blomsterbed? Prioritere hva du vil gjøre.

4 Spill med plan. Hvis en større gresskledd område for dine barn er din prioritet, legge den til i planen. Inkluder spille sett og deres plassering, og hold deg å skalere. Hvis du har ekstra plass, legge til andre prioritet, for eksempel en større grilling området. Når du legger til elementer til verftet, vurdere komplementære funksjoner, for eksempel en liten fontene i et blomsterbed. Hvis du legger til en brann gropen, vil det trenger å gå på et brannsikkert underlag.

Hvis hagen din mangler trær, planlegge for noen form for skygge, enten menneskeskapte eller naturlige.

5 Ta planen til en hjemme-forbedring senter eller barnehage, og kjøpe forsyninger. Begynne å implementere planen, først med prosjekter som krever bygging. Sett i plantings siste.

Related Articles

  1. Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser
  2. Gjør det selv Backyard Prosjekter
  3. Gjør det selv Backyard Dammer & Waterfalls
  4. En gjør-det-selv Backyard Patio
  5. Gjør det selv Brick Landscaping
  6. Gjør det selv: Backyard Ideas
  7. Gjør det selv: Betong Landscape Kanter
  8. Gjør-det-selv Backyard Designs
  9. Gjør det selv: Brick Landscape Borders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*