Gjør det selv: Betong Landscape Kanter

Gi plenen et profesjonelt utseende ved å installere konkrete landskapet kanter. Dette gjør ikke bare dine blomsterbed se fint ut, men betong kanter gir også hver del av plenen din en mer preparert utseende. Med noen grunnleggende verktøy, kan du raskt installere edgers rundt blomsterbed og trær for å forbedre dempe klage på ditt hjem.

Bestem hva slags konkrete landskapet kanter du vil

Velg installasjons stilen du er mest komfortabel med. Du kan helle betong og style det i betong landskapet kanter. Eller du kan kjøpe prefabrikerte betong edgers å sette i bakken. Sistnevnte er den enklere metode for installasjon.

Neste velge stilen på konkrete landskapet kanter du ønsker å installere. Edgers komme i rette, sirkulære, buede og virvlet lengder. Designet for å knytte sammen, du kan lage dine blomsterbed ut av preformed betong landskapet kanter i omtrent hvilken som helst form du ønsker.

Plukk fargen på betong kanter materialer du ønsker. De fleste edgers er tilgjengelig i grått samt naturlige farger som grønn, brun og beige for enkelt å gli inn i landskapet.

Mål og merk dine grenser

Bruk en snor knyttet til pinner for å markere hvor du vil installere dine blomsterbed eller tre kanter. Et annet alternativ som fungerer godt for å markere buet kanter er å legge en hageslange ut i den formen du ønsker å bygge. Deretter bruker spraymaling, mel eller kritt for å markere utenfor kanten der du har tenkt å plassere den konkrete landskapet kanter.

Mål omkretsen av bedet du merket. Dette er mengden av kanter materiale du trenger å kjøpe. Tillat ekstra i tilfelle et stykke bryter eller er defekt.

Legg de edgers

Grave ut en grøft for betong landskapet kanter. Det bør være minst så bred som betongen edgers. Hvis du ønsker å gjøre det enklere å klippe opp mot edgers, må grøften bredere. Fjern alle steiner og røtter du graver opp fra grøften.

Nivå i bunnen av grøften. Du kan helle sand i grøften for å lage et jevnt underlag for å installere betong kanter eller du kan helle et tynt lag av betong i grøften for å sikre edgers.

Sett betong kanter i grøften. Bruk et nivå for å sikre at hver seksjon er på nivå med sin nabo. Fyll forsiden eller utenfor kanten av grøften i å avsløre en jevn mengde landskapet edger.

Related Articles

  1. Gjør det selv Betong Lawn Kanter
  2. Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser
  3. Gjør-det-selv Betong Driveway
  4. Gjør-det-selv Betong Resurface
  5. Gjør det selv Betong Pier Foundation
  6. Gjør det selv Brick Landscaping
  7. Gjør det selv Betong Coating
  8. Gjør-det-selv: Betong Etterbehandling
  9. Gjør det selv Betong stempling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*