Gjør det selv Billig Kitchen Island

Gjør det selv Billig Kitchen Island


Kjøkkenbenker er gode arbeidsflater, men ingenting slår å ha en øy for matlaging og presentasjon. Arbeid i sentrum av kjøkkenet betyr at du ikke trenger å snu ryggen til alt som skjer der. Hvis du mangler budsjettet for et nytt kjøkken øy installasjon, kan dette rimelige kjøkken øy være en god løsning for deg.

Hva du trenger

Du kan lage en rimelig og funksjonelt kjøkken øy med to mikrobølgekurver og en 4x8 fot ark med kryssfiner. Mikrobølgeovn vognene er ca 30 inches høy; noen har åpne hyller, skuffer eller skap for ekstra lagringsplass. Denne høyden er perfekt for under-the-counter lagringsplass for ditt kjøkken øya.

Du kan være i stand til å finne brukte vogner på sparsommelighet butikker, garasje salg eller på eBay. Du kan også kjøpe vognene nye for en brøkdel av prisen for en hel kjøkken øy. Kjøpe nye vognene vil garantere at de er i samme stil og høyde.

For kryssfiner, bruke et ark minst 19/32 eller 0,59 inches tykk. Skjær arket i to, lage to stykker som måler 2x8 fot hver. Lag to stykker for å lage en tykkere kjøkkenøy overflaten. Hvis kjøkkenet er for lite for en åtte fot øy, kutte ned biter av kryssfiner tilsvar å skalere riktig til rommet ditt.

For prosjektet, trenger du en bordsag eller sirkelsag, en drill, slipemaskin, 1-tommers skruer, trelim, vernebriller, beis og polyuretan, blyant, nivå, målebånd, hammer og etterbehandling spiker eller luft verktøy med en brad nailer. Du kan også trenge en sammensatt gjæringssag eller gjærkasse og håndsag og en ruter, avhengig av ditt valg av et ferdig kant for din teller.

Sette det sammen

Plasser de to vognene vende utover i motsatt retning med ryggen mot hverandre. Plasser dem til å passe godt på kjøkkenet plass. Deretter bestemme avstanden mellom vognene og skrive det ned å være sikker på å merke det er avstanden mellom de to vognene.

På kryssfiner, finne midten av en 2-av-8-fot stykke, som er i 4-fot mark. Del tidligere måling av to og markere dette delt måling på begge sider av midtmerket. Dette er en måte å sentrere mikrobølgeovn vognene avstand på disken er kryssfiner. Markere en tykk linje på tvers av bredden av kryssfiner på begge merker. Du vil bruke dette merket når fôr opp dine vogner. Du kan få en enda mer nøyaktig innretting av dem ved å snu vognene opp ned og plassere dem på plass på kryssfiner. På denne måten kan man jevnt markere posisjonen til alle sider av den mikrobølgekurven fra kantene.

Når du merker er gjort, står vognene oppreist og bruke en generøs mengde trelim til toppen overflaten av mikrobølge vognene. Senk merket kryssfiner på vognene med merkene synlige under disken. Når på plass, skru kryssfiner i vognene fra toppen. Ikke bekymre deg om de utsatte skruer. Det neste laget av kryssfiner vil dekke dem.

Deretter gjelder en generøs mengde trelim til hele toppen av festet kryssfiner, deretter plassere andre lag på toppen. Velg den beste siden for å vise og sørge for at det blir stilt opp jevnt. Påfør vekter eller klemmer til å holde på plass som du skru inn skruer fra undersiden av disken. Sørg for å bruke noen skruer nær hver av de fire hjørnene.

Siste finpuss

Avslutt kantene på benken ved sliping det glatt, ruting kantene en fancy fresen med eller ved å feste dekorative en ¼-tommers tre molding hele veien rundt. Etterbehandling kantene gir din billig kjøkken øy en dyr og ferdig utseende. Påfør beis, polyuretan eller annen finish, eller la det naturlig i henhold til dine preferanser.

Related Articles

  1. Gjør-det-selv Kitchen Remodeling Ideer
  2. Gjør-det-selv Kitchen Sink Installasjon
  3. Gjør det selv hus reparasjoner
  4. Kitchen Island Ideer for små kjøkken
  5. Gjør-det-selv Yard Shed
  6. Gjør-det-selv baby room
  7. Gjør det selv Drapery Repair
  8. Gjør det selv soverommet skapet Arrangørene
  9. Hvordan Hang en Pot Rack og lys over en Kitchen Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*