Gjør det selv: Brick Landscape Borders

Grenser som omgir blomsterbed, meditasjon hager, barneområder og grønnsakshager er ofte like nyttig som de er dekorative. Mens funksjon av landskaps grenser er å dele deler av landskapet og hindre spredning av ugress fra ett område til et annet, ved hjelp av murstein for å lage dine grenser kan gi et sofistikert utseende samtidig legge rød, grå eller beige farge til landskapet. Ta deg god tid når du planlegger og installerer grensen som det vil vare i mange år framover.

Bruksanvisning

1 Still seks til åtte klosser på bakken og eksperimentere med ulike layout mønstre for grensen. Husk hvor bred du vil grensen til å være som du arbeider med side ved side, forskjøvet, gitter eller sikksakk mønster ideer. Mål bredden på klossene når du velger et mønster.

2 Fjern gresset lag langs grenseområdet bredden målt i trinn 1 ved hjelp av en spade. Hvis grensekurver, være sikker på bredden forblir den samme gjennom kurven. Grave i jorda 6 inches dypt for å lage en grøft.

3 Legg til 12 inches til bredden eller grensen og kutte lengder av landskapet stoff til denne bredden. Spre et stykke stoff over innsiden av grøften utgangs langs den ene ende av bedet. Sett en annen stykke stoff over enden 4 inches av det første stykket, og fortsette å plassere stoff lengder overlappet i endene til grøfta er foret.

4 Fyll grøften med sand 4 inches dyp. Glatt sand som nivå som mulig med hodet på spade eller en murstein. Plasser klosser over sand i mønsteret starter langs den ene enden og jobbe mot den andre. Trykk klossene som du plasserer dem både bakover mot ett sett før det, og deretter nedover i sanden for å utjevne det. Fortsett til mursteinene fylle grensen.

5 Spre et lag av sand over overflaten av klossene. Feie løs sand mellom mursteinene med en kost. Spray over murstein med en lys tåke av vann for å gjøre opp sand. Gjenta prosessen med å legge sand, feie det og sprøyting over den to ganger mer i løpet av de neste to ukene til å fortsette å gjøre opp sand.

Hint

 • Se over mønster oppsett på ditt lokale Oppussing butikken for å få ideer.
 • Mål lengden på grensen og vurdere mønsteret når du kjøper klosser for å sikre at du har nok klosser til å fullføre prosjektet.

Related Articles

 1. Gjør det selv Brick Landscaping
 2. Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser
 3. Gjør-det-selv Brick paneling for en Fake Peis
 4. Gjør det selv: Brick Mailbox
 5. Gjør-det-selv Brick Stairs
 6. Gjør-det-selv Brick Veneer
 7. Gjør-det-selv Brick Patios
 8. Gjør det selv: Brick Trinn Repair
 9. Gjør det selv Brick Prosjekter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*