Gjør det selv Brick Landscaping

Gjør det selv Brick Landscaping


Brick landskaps gir et anstrøk av eleganse og appell til noen verksted eller inngang. Hvis du liker gjør-det-selv-prosjektet du vil finne at murstein landskaps er enklere enn du kanskje tror. Mange stiler og design kan forbedre utseendet av ditt hjem. Selv om du kan lage intrikate mønstre som krever kutte mursteinene i ulike former, er den enkleste plan som trenger ingen kutt. Kurven veve gangvei er en dekorativ, enkel design som krever ingen kutting.

Bruksanvisning

1 Hammer andeler i en rektangulær form der gangveien vil være, og mål for å sikre begge sider er like lange og parallelle. Knyt hyssing fra en stake til den neste til å lage en rektangulær boks. Dette vil være omrisset av gangbro.

2 grave ned 8 inches inne omrisset, ved hjelp av en spade. Slope gangbro en fjerde tommer per fot bort fra huset for å tillate drenering. For eksempel, hvis din gangvei er 8 fot lang, dine murstein bør skråningen 2 inches fra begynnelsen til slutten. Fjern store klumper av skitt og rusk fra innsiden av området.

3 Praksis legging murstein. Sett ned en test laget av murstein i en kurv veve mønster. For dette mønsteret, vil du legge to murstein vertikalt, etterfulgt av to mursteiner horisontalt, gjenta dette mønsteret til gangveien er lagt ut.

4 Legg din kanter. Dette er prosessen med å sette murstein på kantene og skulder ved skulder, noe som gjør et omriss rundt test klossene du har lagt. Trykk på murstein kanter lett med en gummihammer for å sette den fast i bakken. Du har nå en ramme rundt murstein gangvei.

5 Fjern test murstein, forlater kanter murstein på plass. Fyll plass 4 inches dyp med pukk. Tamp steinen og la landskapet stoff over steinen.

6 Hell 2 inches av sand over landskapet stoffet. Fra den ene enden, glatte overflaten i en frem og tilbake bevegelse, ved hjelp av en 2-av-4 eller en annen enhet. Dette er kjent som avretting. Sikre at sanden er plassert på riktig helling som er nødvendig for drenering. Når du er ferdig, bør sanden være 2 inches under toppen av murstein.

7 Lay dine murstein tilbake i depresjon, trykke hardt for å plante dem i sanden. Den murstein mønster bør være selv med kanter hele veien over. Noen klosser kan kreve lys tapping med en gummihammer for å sikre dem i sanden. Bruker et nivå for å sikre at klossene er jevn og glatt.

8 Spread sand over murstein og børste eller feie det inn i sprekker inntil sprekker er fylt.

Hint

  • Selv om det ikke er absolutt nødvendig, vil forsegling murstein gangvei hjelpe det vare lenger.

Related Articles

  1. Gjør det selv: Brick Landscape Borders
  2. Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser
  3. Gjør-det-selv Brick paneling for en Fake Peis
  4. Gjør det selv: Brick Mailbox
  5. Gjør-det-selv Brick Stairs
  6. Gjør-det-selv Brick Veneer
  7. Gjør-det-selv Brick Patios
  8. Gjør det selv: Brick Trinn Repair
  9. Gjør det selv Brick Prosjekter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*