Gjør det selv: Brick Mailbox

Gjør det selv: Brick Mailbox


En murstein postkasse øker din hjemme står dempe klage. Plus, er murstein en slitesterk, lite vedlikehold byggemateriale som skal vare evig. Bygge en murstein postboks krever litt murverk ferdigheter, men er gjennomførbart med en kompetent gjør-det-yourselfer. De fleste av de verktøy og materialer som kreves for jobben er relativt billig og kan kjøpes hjemme-forbedring forhandlere og jernvareforretninger, men du vil sannsynligvis nødt til å besøke et teglverk å kjøpe murstein. Bricks kommer i mange størrelser, farger og teksturer, så selv pickiest hus bør være i stand til å finne noe å like ham.

Bruksanvisning

1 Mål en 16-tommers-by-16-tommers square og grave en 8-10-tommers hull. Lå to betongblokker, side ved side, i hullet, og sørge for at de er nivå, både på langs og bredden.

2 Drive et stykke armeringsjern i hver av de fire hullene i betongblokken, inntil enden av armeringsstangen er 4 inches over blokken. Hell pose med betongblanding i hullet, noe som gjør at du sprer det både i og rundt blokkene. Tilsett vann i henhold til produsentens anvisninger og bland godt.

3 Hell to poser med mørtel mix inn i trillebår og tilsett vann. Bland til det ikke er mer tørre partikler.

4 Spread mørtel liberalt rundt kantene av de to blokkene. Legge murstein oppå mørtel. Se etter nivå etter at du er ferdig med det første kurset. Trykk på nivå med murskje håndtaket for å utjevne eventuelle ujevnheter i murstein. Spre mørtel oppå det første kurset.

5 Legg neste kurs går i motsatt retning fra den nedenfor det. Sjekk for horisontal og vertikal nivå, og foreta justeringer etter behov ved hjelp av nivå og sparkel; la en 3/8-tommers joint mellom mursteinene. Gjenta for hver påfølgende kurs.

6 Stack murstein og mørtel til sentrum av kursene etter den femte kurs for å støtte en US Postal Service-godkjent standard postkasse. Sett postkassen (dør mot gaten) etter kursene er 41 inches høy. Cut murstein å passe den plassen rundt postkassen ved hjelp av murverk hammer.

7 Lay kurs til du kommer til ønsket høyde. Fullfør postkassen ved å legge en linje av murstein ned øverst til midten av murstein kolonnen. Lå rader av murstein ut fra sentrum mot kanten av kolonnen til slutt postkassen.

Hint

 • Blande mørtel som er nødvendig for å hindre den fra å herding.
 • Bruk vernebriller og hansker mens du utfører mur.

Related Articles

 1. Gjør det selv Brick Prosjekter
 2. Gjør det selv Brick Landscaping
 3. Gjør det selv: Brick Paving
 4. Gjør-det-selv Brick paneling for en Fake Peis
 5. Gjør-det-selv Brick Stairs
 6. Gjør-det-selv Brick Facing
 7. Gjør-det-selv Brick Veneer
 8. Gjør-det-selv Brick Patios
 9. Gjør det selv: Brick Trinn Repair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*