Gjør det selv Fence Installasjon

Backyard gjerder skal med jevne mellomrom bli erstattet når treet forverres. Gjør-det-selv gjerdet installasjon kan spare deg for en betydelig sum penger over betale for en entreprenør. Alt du trenger for å bygge et nytt tregjerde kan kjøpes på en trelast eller hjemme forbedring butikken. Hvis du bor i et område med mye regn eller snø, bygge din nye gjerde med press-behandlet trelast, som holder fuktighet fra siver inn og råtne veden.

Installer innlegg

Den type tre du bruker, og været i ditt område vil påvirke hvordan innleggene skal legges ut. Den generelle regelen er å tillate fra seks til åtte fot med plass mellom hvert innlegg. Jo tyngre gjerdet, jo nærmere gjerdestolpene skal være mot hverandre. Hvis du bor i et område med sterk vind, kan det være lurt å plassere innleggene tettere sammen for maksimal stabilitet. Plasser en eierandel i bakken på hvert sted hvor du skal installere et innlegg. Bruk en spade eller post-hull digger å grave et hull dypt nok til å synke en tredjedel av innlegget lengde i bakken. Ende innlegg bør installeres først, slik at du har et referansepunkt som skal brukes når samkjøre de resterende innlegg. Legg grus eller steiner på bunnen av hvert hull, slik at vann vil renne i stedet for å samle og rotting bunnen av gjerdestolper. Plasser et innlegg i hvert hull og fylle den med hurtigtørrbetong.

Topp og bunn Rails

Topp- og bunndragerne vil bli gjort fra 2-av-fire plater skåret til en lengde som er to ganger avstanden mellom hver gjerdestolpe. Et gjerde med innlegg som er 8 fot fra hverandre ville kreve en 16 fot lang stykke 2-by-4. Nail skinnene på toppen av innleggene slik at det er et innlegg som støtter hver ende og en direkte i midten. Mål avstanden mellom gjerdestolper slik at du vet hvor lenge å kutte bunnskinnene. Koble bunnskinnene til gjerdestolpene ved kjøring spiker diagonalt gjennom toppen av skinnen og inn i sidene av innleggene. Du kan også bruke metallbrakettene til å skape en mer robust forbindelse mellom skinnen og innlegg.

Fullfører Fence

Bygg bunnen runner av gjerdet med en fot bred og 12 fot lange stykker av gjerdet bord. Slik installerer du spissede, satt hver picket på toppen av denne bunn løper og bruker to eller tre spiker til å feste picket til hver av topp- og bunnskinner. De fleste tre gjerder er bygget med om lag en fjerdedel til en halv tomme av plass mellom de spissede, men du kan plassere dem nærmere hverandre hvis du vil ha mer privatliv for din hage.

Related Articles

  1. Gjør-det-selv Peis Installasjon
  2. Gjør-det-selv Sprinkler Installasjon
  3. Gjør det selv gips installasjon
  4. Gjør det selv gulv installasjon
  5. Gjør-det-selv Solar Installasjon
  6. Gjør det selv Sod Installasjon
  7. Gjør det selv Fence Material
  8. Gjør det selv Oppvaskmaskin Installasjon
  9. Gjør-det-selv Fence Planer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*