Gjør-det-selv Glass Garden Kunst

Gjør-det-selv Glass Garden Kunst


Legg helårig farge til landskapet med snurrig kunstprosjekter du kan lage selv. Lag glass hagekunst med resirkulert glass flasker og krukker, glassfliser og glasshåndverks blokker. Gjør-det-selv kunstprosjekter for hagen trenger ikke være komplisert eller dyrt å lage, spesielt hvis du finner materialene i papirkurven.

Glass Block / Jar Landscape Lights

Lag dine egne landskap lys ved hjelp av glasshåndverks blokker eller resirkulert glass og solkraft lys tråder. Hvert glass håndverket blokk har en åpning langs den ene siden, hvor du kan sette lyset strengene og trekk ut solar kabling. Glass krukker 'åpninger tjene det samme formålet, men du kan bruke te tenne lys for å belyse bred munn krukker. Stå på glass landskap lys langs en gangvei i hagen eller Nestlé dem i blomsterbed. Dette gjør-det-selv-hage-prosjektet er en blank tavle - male glass blokker / glass med glass maling eller lim fargerike glass kuler til utsiden for å forbedre design.

Glass Bottle treet

Det er et par måter å lage en glassflaske tre, som trenger en koffert og fem eller seks grener for å se bra ut. Gjør trestrukturen med kobberrør, som vil få en patina over tid. Fest grener til stammen ved hjelp av vinklede kobber beslag, flux, loddetinn og en propanbrenner. Gjør PVC pipe trær ved hjelp av vinklede PVC fittings og PVC sement. Bruk PVC primer og maling for å gjøre det "tre" koordinere med din utendørs innredning. Når trestrukturen er ferdig, skyver invertert glassflasker i en rekke farger over hver gren.

Dekorative Glass Fence

Separate deler av hagen din med en dekorativ gjerde laget med betongblokker og fargerike glassflasker. Dette gjør-det-selv hage kunstprosjekt kan kreve to personer til å ordne betongblokker, men bare en å legge glassflasker. Grave i bakken der du har tenkt å plassere gjerdet; fjerne gress og steiner og grave en 1-tommers grøft like bred som betongblokkene. Fyll grøften med våt mørtel før lining betongblokker ende til ende langs gjerdet. Sikre en annen rad med blokker på toppen av den første med et tynt lag av mørtel. Fortsett å bygge betongblokk gjerdet så høyt som du vil. Når mørtelen tørker, stable rader med glassflasker inne i åpningene i hver betongblokk. Klar, vanntett konstruksjon lim fungerer å lime flaskene sammen.

Glass Wind Chimes

Lag et sett med glass vindklokker bruker farget glass mosaikk fliser, håndverk bjeller, fiskesnøre og en metall håndverket ring. Dette gjør-det-selv glass kunstprosjekt gir farge og musikk til hagen din. Skjær en 36-tommers lang strand av fiskesnøre, tråden håndverket bjelle til sentrum og knyt endene rundt håndverket ring. Hvis du dekker knuten med klare, vanntett lim, vil det forbli intakt. Det samme limet fungerer å feste glassfliser langs strand av snøret. Plasser fliser av samme størrelse rygg mot rygg på hver side av den doble fiskesnøre. Heng så mange flislagte tråder som du liker fra håndverket ring.

Related Articles

  1. Gjør det selv Glass Block Installation
  2. Gjør det selv Glass benken
  3. Gjør det selv Water Garden
  4. Gjør det selv: Beach Hjemmeinnredning
  5. Gjør det selv dekorere ideer
  6. Om Gjør-det-selv Furniture
  7. Gjør det selv Calla Lily midt
  8. Gjør det selv lettbetong countertop materiale
  9. Gjør-det-selv Closet Make

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*