Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser

Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser


Gartner en åsside er vanskelig, men når du legger inn en foss i designen, kan lia arbeide til din fordel. Susan Schlenger, en prisbelønt landskap designer i New Jersey, råder ser bilder av fosser, både designet og naturlige. Bestem hva du ønsker å oppnå. Husk, naturen er ikke pen. For en naturlig look, ikke gjør din design for perfekt.

Vurdere Hill

Ifølge Las Pilitas Nursery i San Luis Obispo, California, er det viktig å vite hva slags jord du har å jobbe med. Vurdere lia. Hvis det dekker et stort område, må du vurdere muligheten for jorderosjon. Før du begynner å utforme landskapet, spør deg selv disse spørsmålene: Er bakken stabil? Er du arbeider med klebrig leire, eller er jorda Leir, sand eller steinete? Er skråningen milde eller bratt? Er det eksisterende steiner, trær eller andre plantelivet du vil beholde å bidra til å stabil jorda? Terrasser er en effektiv løsning for erosjon, og kan hjelpe til med fuktighet oppbevaring. Terrasser din åsside skaper også nivå områder for trær, planter eller andre funksjoner, og kan forenkle vedlikeholdet. Hvis lia er bratt, er tømmer eller stein landskaps skritt i design.

Velge stil og tema

Velg en stil, og utvikle et tema for åsside hage. Stilen er den slags hage du har i tankene - formell eller uformell. Tema kan være basert på farge, sted (tropisk, woodsy, etc.) eller stemningen du ønsker å opprette. Attune landskapet til arkitekturen i ditt hjem, sin innsiden dekor også. Ifølge William Harrison, en landskapsarkitekt i Harrison Design Associates i Atlanta, Georgia, må hjem og begrunnelse arbeide sammen. Hvis din hjemme er av tropisk design, reflekterer at det i din begrunnelse og fossefall. Husk at ingenting i naturen er uniform. Hvis du kan skjelne et kurs som vann ville være sannsynlig å bruke til å strømme ned lia, vil en rekke fosser langs denne naturlige forløp virke mindre contrived enn noen du kan designe.

Arbeide med naturen

Må strebe etter proporsjonal balanse i landskapet, men unngå unnaturalness av for mye symmetri. Enten du jobber med steiner eller planter eller utformingen av rekke fosser, trenger du ikke speilbilder av alt. Hvis du har en stor kampestein på den ene siden av overløp, bruke tre små i varierte størrelser på den andre siden. Dette oppnår balanse uten replikering. Ifølge Steve Boulden på S & S Designet Gartner i Carlsbad, New Mexico, er samhold målet ditt. Trær, planter, steiner og andre funksjoner du inkluderer i din design må blande sammen komfortabelt. Kjenner disse grunnleggende prinsippene for landskap design begrenser ikke kreativiteten, men det gir deg noen retning når usikkerhet oppstår.

Kjøpe forsyninger og å få til arbeid

Å vite hva du trenger, og hvor du skal få det er en stor del av enhver gjør-det-selv prosjekt. Hill Landscape Inc. i Glenview, Illinois, foreslår vanntette liners for elve og fossefall dam bunner. Denne 45-millimeter "stoff" er laget av fisk sikker gummi, men hvis du virkelig ønsker å gjøre det selv, kan betong tjene deg godt. Enten ditt behov er for sement, dam liners, filtre og pumper, eller for trær, busker, steiner og steinblokker, Oppussing guide kataloger gi steder av leverandører for alle landskapsarbeid materialer og utstyr.

Related Articles

  1. Gjør det selv Midlertidig Bokhylle med akryl blokker
  2. Gjør det selv Brick Landscaping
  3. Gjør det selv Window Treatment Med Paper
  4. Gjør det selv Umbrella Stand med sement
  5. Gjør det selv: Betong Landscape Kanter
  6. En gjør-det-selv Bokhylle seng med en veggenhet
  7. Gjør det selv Ant kontroll med peppermynte
  8. Gjør det selv: Brick Landscape Borders
  9. Gjør-det-selv Backyard Landscaping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*