Gjør-det-selv Landscape Bricks

Gjør-det-selv Landscape Bricks


Når du foretar beslutninger om hvilke elementer som skal inkluderes i ditt hjem landskapsarbeid, vurdere å legge murstein. Murstein er et enkelt tillegg til landskapsforming og i de fleste tilfeller, prosjektene involverer murstein er gjør-det-selv de som mest praktiske huseiere kan håndtere. Å innlemme murstein i din utendørs plass, er det viktig å ta hensyn til farger og teksturer tilgjengelig slik at du kan velge mursteinene som vil utfylle, snarere enn negativ innvirkning, landskaps tema.

Bruksanvisning

1 Sjekk ut mange forskjellige prøver av landskaps murstein for å hjelpe deg å avgjøre hvilke farger og mønstre vil gå best med ditt hjem landskapsarbeid.

2 Ta prøvene hjem av landskaps murstein du mest vurderer. Sammenligne dem med landskaps funksjoner på flere ganger av dagen for å se hvordan farger og teksturer endres.

3 Lag en murstein patio utenfor bakdør. Dette er en enkel gjør-det-selv bygge prosjekt som krever litt mer enn landskaps murstein og litt mørtel.

4 Legg en murstein grensen til hagen din ved hjelp av landskaps murstein og mørtel. Gjør grensen bare noen få klosser høy og bruke en kurv veve mønster for å legge visuell interesse til landskaps.

5 Sett i en murstein sti fører fra ett område av eiendommen til en annen, for eksempel fra terrassen til hagen eller til en egen sittegruppe.

Related Articles

  1. Gjør det selv Landscape Design
  2. Gjør det selv: Broken Brick Porch Repair
  3. Gjør det selv Landscape Kanter
  4. Gjør det selv Landscape Trench
  5. Tips om Gjør det selv Landscape Kanter
  6. Gjør det selv Brick Landscaping
  7. Gjør det selv Hill Landscape Med Fosser
  8. Gjør-det-selv Glass Garden Kunst
  9. Gjør det selv: Gazebo Plan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*