Gjør det selv Landscape Design

Gjør det selv Landscape Design


Gi hjemmet ditt en vakker og innbydende utseende med en gjør-det-selv-tilnærming til landskapet design. Advance planlegging og grunnleggende hagearbeid kunnskap vil endre en uinspirerende plenen i en samtale stykke med blomsterbed, hage statuer, kasser vinranker og dekorative gress. Plante en hekk for å forme hagen din og kanskje en blomstrende busk, som for eksempel hortensia eller gardenia, som et samlingspunkt. Bruk trellises å skygge solsiden av huset eller å gi ekstra privatliv foran vinduene.

Bruksanvisning

1 Tegn en grov skisse av hagen din, og bemerker områder som har rikelig sollys eller er lyssky det meste av dagen. Disse områdene krever ulike plantings.

2 Velg en farge og tekstur ordning for landskapet. Velg ulike blomster, dekorative gress og busker som gir variasjon i blomst og løvverk farger, former, størrelser og teksturer. Pass på at du velger et utvalg av blomster som blomstrer gjennom hele vekstsesongen.

3 Marker områder på skissen hvor du ønsker privatliv, for eksempel soverom vinduer som vender mot gaten. Bruk trellises eller høye busker i disse områdene.

4 Velg et samlingspunkt for landskapet. Noen forslag er en statue eller birdbath omgitt av blomster og dekorative gress, et voldsomt blomstring samling av busker eller en stein hage med en liten foss. Se gjennom hagearbeid magasiner for inspirasjon.

5 Design enten en rett gangvei fra gaten eller en buet bane opp til inngangsdøren din. Du ønsker kanskje en sti gjennom en bakgårdshage. Avgjør om du foretrekker belegningsstein eller murstein for disse gangveier.

6 Legg sittegruppe, og kanskje et lysthus, til landskapet design. Hvis du har små barn, satt av et område for dem å spille.

7 Design grensene for verftet, gangveier og individuelle hager. For eksempel kan små busker grensen gangveier, eller du kan bruke en buksbom hekk for å avgrense eiendommen linjen.

8 avgjøre om du trenger en vanning system for hagen din og hage. Mens mange planter gjøre det bra med et sprinkleranlegg, andre planter, for eksempel Gerbera tusenfryd, er mer utsatt for pulveraktig mugg og hvite fluer når bladene er våte.

9 Legg utendørs belysning til landskapet design. Små lamper tennes veier uten å være påtrengende på landskapet. Et tent lysthus strekker de timene som du kan nyte det. En lett-å-bruke alternativ til kabling lys til elektriske systemet er solcelledrevne lys, som kan installeres hvor som helst uten bruk av ledninger.

10 Test jord pH i hvert av områdene og skrive resultatene på skissen din. Jord pH-testsett har strimler som indikerer hvorvidt den jord er sure (med en pH på 5,0 til 6,9) eller alkalisk, som er en avlesning over 7,0. Noen planter trives i sur jord, mens andre foretrekker alkalisk.

11 Forskning hvilke planter vokser godt i klimaet, og gjøre riktige valg for jord pH samt sol eller skyggefulle deler av landskapet. sette høyere planter på baksiden av hagen senger for å unngå å blokkere sollys fra de mindre planter.

12 Gruppe bare de planter med lignende ernæringsmessige og vanning krav i hver hage seng. For eksempel har noen planter trenger et høyere nivå av nitrogen som vil brenne røttene av andre arter.

13 Forskning forskjellige stiler av kanter for hagen senger og velge en som passer inn med landskapet design. Det er mange muligheter, inkludert 6-tommers høye bambus eller furu mini-gjerder. Det er også standard svart plast. Kanter hjelper avskrekke ugress og gress fra trenge i hagen senger, i tillegg til å være dekorative.

Related Articles

  1. Gjør det selv Bed Design
  2. Gjør-det-selv: Wall Designs
  3. Gjør det selv Peis Design
  4. Gjør det selv Closet Design
  5. Gjør-det-selv Landscape Bricks
  6. Gjør det selv Gartner Design
  7. Gjør-det-selv Deck Design
  8. Gjør det selv Landscape Kanter
  9. Gjør det selv Sunroom Designs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*