Gjør-det-selv Peis Installasjon

Gjør-det-selv Peis Installasjon


Det finnes flere typer av gjør-det-selv peis installasjonsprosjekter. Hvert prosjekt typen krever etter en konkret steg-for-trinn metode for å sikre at ildstedet er installert trygt og driver effektivt. En av de mest populære typene av gjør-det-selv peis installasjoner er naturgass direkte vent peis. Den direkte vent metoden gjør det mulig å konstruere en peis uten kostnad og arbeid vanligvis forbundet med peis som krever en skorstein.

Direct Vent

Direkte vent refererer til den type rør primært brukes til å ventilere ovnen. Røret består av en liten fire-tommers rør, som er innsatt inne i et større rør omtrent 7 inches i diameter. En ikke-brennbar isolasjon er lagdelt mellom de to rør. De mindre rør blir brukt til å ventilere gasser, røk og gass fra ildstedet til utsiden. Jo større rør bringer inn kald luft fra utsiden for å hjelpe til med forbrenningsprosessen. Denne typen peis er svært energieffektive.

Retningslinjer installasjons~~POS=TRUNC

Snakk med en bygning avdeling inspektør for å finne ut byggeforskrifter for peis installasjoner Noen byggeforskrifter kan kreve en lisensiert tekniker til å utføre visse aspekter av arbeidet. Dessuten kan det være nødvendig å få tillatelse og har arbeidet kontrolleres når den er fullført.

Det fine med en direkte vent peis er at peisen kan installeres i nesten alle rom i huset ditt, fordi den ikke krever en skorstein. Spar tid og penger ved å finne direkte vent peisen på en yttervegg, som vil minimere mengden av røret som kreves for å lufte peisen. Gjør peisen installasjonen mer attraktiv ved å installere en mantel rundt det. Bygg en mantel eller kjøpe en mantel kit for å matche interiøret hjemme.

Følg produsentens instruksjoner for lufting av peisen. Det finnes en rekke direkte vent metoder, slik som ventilerings rett opp gjennom taket eller gjennom et gammelt murverk ildsted; imidlertid, ventilering gjennom en tilstøtende vegg er trolig den enkleste og minst kompliserte teknikk for en gjør-det-selv peis installasjon. Noen direkte vent peis produkter krever et vertikalt rør løp, opp til 24 inches, før en sving eller og albue kan installeres.

Deretter kobler en lengde på horisontal direkte lufteledning til albuen og rute røret gjennom et hull i ytterveggen. Før montering av rør gjennom veggen, må du installere en vegg fingerbøl. Veggen fingerbøll gir klaring rundt røret og beskytter brennbar vegg materialer. På den ytre side av veggen, må en vegg hette festes til direkte avtrekksrøret.

Koble gassledningen til peisen. Vanligvis er sort rør benyttes for gassledninger. Se instruksjonene for riktig rørdimensjon og følge den lokale byggeforskriftene for installasjon av en gassavstengningsventil i nærheten av peisen.

Related Articles

  1. Gjør det selv Peis Design
  2. Gjør det selv Fence Installasjon
  3. Gjør-det-selv downspout Installasjon
  4. Gjør det selv peis planer
  5. Gjør-det-selv Peis Rock Designs
  6. Gjør det selv: Window Installasjon
  7. Gjør-det-selv Sprinkler Installasjon
  8. Gjør det selv gips installasjon
  9. Gjør-det-selv Sink Installasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*