Granitt & Marmor Etter vaskeanvisningen

Omsorg for granitt og marmor overflater er viktig hvis du ønsker å beholde overflaten glans og glans etter mange års bruk. Begge flater absorberer flekker fra mat og drikke og rester fra rengjøringsprodukter. Du bør rengjøre marmor og granitt benkeplater og andre overflater månedlig. Fjern flekker umiddelbart for å hindre varig skade. Stone stell og vedlikehold kits er tilgjengelig som inneholder rengjøringsmidler, klær, polsk og andre elementer for å vedlikeholde disse flatene.

Hvordan å opprettholde granitt og marmor

Granitt og marmor benkeplater og vegger forsterke skjønnheten i ethvert hjem. Bruk vann og såpe vaskemiddel for å rengjøre og bevare glansen av granitt og marmor. Påfør vann og såpe med en myk svamp eller klut og tørk hele overflaten. Bruk en tørr klut for å fjerne overflødig vann.

Rengjør benkeplater og annet inventar av granitt eller marmor en gang i måneden, men hyppige rengjøringer kan føre til dulling av steinen. Ikke bruk rengjøringsmidler som inneholder naturlige fruktsyrer eller eddik som disse produktene kan føre til misfarging eller streker.

Bruk stein polsk i mellom cleanings å opprettholde glans og glans. Du kan finne stein vedlikeholdssett på nett, i hjemme design utstillingslokaler eller hjemme forbedring butikkene.

For å hindre riper bruke coasters for kopper og drikkeglass. Plasser myke matter henhold apparater.

Hvis en ripe vises kontakt granitt og marmor spesialist. Ikke forsøk å buff scratch ut deg selv som du kan komme til å forårsake mer skade.

Stain fjerning tips

Flekker fra mat og drikke kan fjernes fra granitt og marmor. Nye flekker kan fjernes med varmt vann og en tørr klut. Blot området til flekken forsvinner.

Eldre flekker kan ikke fjernes ved hjelp av vann. Identifisere flekken først, slik at du kan bruke de riktige kjemikalier (grøtomslag) for å fjerne den. Du kan finne omslag i hjemmet forbedring butikker eller på nettet. Kontakt produsenten hvis du er usikker på hvilke kjemikalier som skal brukes.

Bland omslag i henhold til instruksjonene. Fukt området med vann og bruke den deretter dekke det med plastfolie og la den tørke helt. Fjern omslaget og gjenta hvis flekken fortsatt er synlig. Det kan ta flere forsøk før flekken er helt fjernet.

Beskytte granitt og marmor

Bruk et tetningsmiddel for å beskytte granitt og marmor overflater blir permanent farget. Fugemasse skal brukes én gang før bruk og deretter årlig for å beskytte overflaten.

Sealant er tilgjengelig fra produsenten, eller du kan finne tetningsmasse i de fleste hjem forbedring butikkene.

Fugemasse kan endre fargen på granitt eller marmor.

Ikke bruk tetningsmasse på granitt eller marmor som holdes utenfor som sprekker kan vises på overflaten på grunn av varierende temperaturer.

Related Articles

  1. Sammenligning av granitt, marmor og Quartz Benkeplater
  2. Hvordan velge en granitt, marmor eller kalkstein Tile Floor
  3. Granitt og marmor countertop Etter vaskeanvisningen
  4. The Best Rengjøringsmidler for granitt, marmor og rustfritt stål
  5. Hvis Granitt & Marmor Var i en varm fuktig klima, som ville vær raskeste?
  6. Granitt & Marmor Restaurering
  7. Hvordan polere & Seal Granitt & Marmor
  8. Hjemmelaget Granitt & Marmor Cleaner
  9. Granitt & Marmor Colors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*