Hageporter Spesifikasjoner

Hageporter Spesifikasjoner


Hage port legge visuell interesse for en utendørs plass ved å skille ulike områder, som serverer både praktiske og dekorative formål. For eksempel kan en gate gir sikker tilgang til et lukket bakgård hagen eller spille området mens også bryte opp uterom med gate farge og design. Hage port trenger ikke å være koblet til et gjerde eller vegg, men kan sammenfaller busker, busker eller blomster og føre til et annet område av hagen.

Materiale

Hage port kommer i mange forskjellige typer materialer, inkludert tre, metall og plast. Avhengig av materialet, er porten behandlet for vær og lysekthet. For eksempel er smijern porter belagt i galvanisert metall og emalje. Tre porter er trykkimpregnert og enten farget eller ovn-tørket.

Materialet og fargen på hageporten er viktige hensyn for å skape den ønskede inntrykk og utendørs stil. Tre hage dører gir en rustikk eller moderne håndverker inntrykk, mens metall porter er elegant og fortryllende. Plast porter opprettholde høy kvalitet se i mange år og er tiltalende på grunn av sin enkle, klassisk design.

Vertikal og horisontal ramme Dimensjoner

Mål området der hageporten vil bli plassert. Dette vil avgjøre de vertikale og horisontale ramme dimensjoner av hageporten. Hvis du velger en gate med vertikale spissede, vil disse støtte gate. Derfor bør de vertikale og horisontale dimensjoner av porten og spissede lik målingene i området. Hvis porten vil legge til et gjerde eller vegg, vil port dimensjoner være noen få inches kortere enn områdets målinger fordi det vil være noen få inches plass mellom bakken, sidevegger og gate. Plassen på siden er nødvendig for å festes.

Enkel Swing eller Double Swing

En enkelt swing hageporten har bare en gate som svinger åpen og låst lukket til en vertikal picket, eller tilstøtende gjerde eller vegg. En dobbel swing gate har to separate "dører" som hver sving og kan låses sammen for å stenge.

Hengsler og låser

Hengsler feste porten til den vertikale picket eller tilstøtende vegg eller et gjerde. Låsene lukke porten midlertidig og kan åpnes og lukkes flere ganger. Denne hagen gate maskinvare er viktig for funksjonaliteten av porten og må være riktig installert. Maskinvaren gir også gate dekorative interesse. Vær kreativ i å velge maskinvare som aksenter gate designelementer og er i tråd med din utendørs stil.

dekorative elementer

De dekorative elementer av porten gjør den spesiell og estetisk tiltalende. Velg en gate med dekorative elementer som utfyller uterom. Noen porter er solid og gir privatliv, mens andre ikke gjør det. Velg en som passer dine behov. Husk at jo større gate, jo mer dramatisk det vil være i din plass, så detaljerte dekorative elementer er ikke nødvendig. Mindre porter, på den annen side, kan det være mer interessant med utpregede detaljer.

Related Articles

  1. Honda EM500 Spesifikasjoner
  2. Floor Tile Installasjon Spesifikasjoner
  3. Spesifikasjoner og størrelser av madrasser
  4. Maytag Performa Spesifikasjoner
  5. Hilti T2 Drill Spesifikasjoner
  6. Carrier Air Conditioning Spesifikasjoner
  7. Hyundai HL 770-7 hjullaster spesifikasjoner
  8. Spesifikasjoner for en Rainbow Vacuum
  9. Lette reise trailer Spesifikasjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*