Hjem rettsmidler som vil rense drikkeglass

Hardt vann noen ganger etterlater en skyet film, også kjent som kalkavleiringer på drikkeglass og andre redskaper under vaskeprosessen. Hardt vann er ofte resistent mot såpe og andre rengjøringsmidler og innskudd fra vannet vil klamre seg til glasset. Flere husholdning ingredienser vil rense drikkeglass og fjerne eventuelle tiloversblevne kalkavleiringer.

Hvit eddik

Fyll vasken med varmt vann og tilsett en kopp hvit eddik i vannet. La drikkeglass sitter i denne blanding i en time. Eddik vil bryte opp skyet film på glasset og la den strek gratis. La glassene sitte lenger hvis uklarhet ikke er borte etter en time. Skyll glassene rene av eddik og tørke helt før du bruker.

Oppvask såpe

Ifølge University of Nebraska, hardt vann innskudd vises når det ikke er nok oppvask såpe brukes til å vaske briller. Øk mengden av såpe brukes i oppvaskmaskinen basert på beløpet som anbefales i manualen. Hvis håndvask, fylle vasken med varmt vann og tilsett mer såpe da du normalt ville. La glassene sitte i vann i 15 minutter før vasking. Gjenta om nødvendig inntil glassene er rene.

Tannkrem og tannbørste

Bruk tannkrem sammen med en myk-stritter tannbørste for å rense bort og hardt vann innskudd flekker. Bruk en billig hvit variasjon - pass på at det ikke er en gel-baserte tannkrem - og gjelder bare for de områdene med skyet film. Når du skrubbe alle områder med tannkrem, skyll rent og tørk godt.

kalkfilteret

Legg 1 ts. av et kalkfilter til en gallon av vann og la glassene å suge i blandingen før skylling. Kalkfilteret vil bryte opp mineraler forårsaker hardt vann flekker og la skyet film som skal tørkes av med vanlig oppvask såpe.

Related Articles

  1. Hjem rettsmidler som holder Pool Water Clear
  2. Hjem rettsmidler som dreper Crab Grass
  3. Ting i et hjem som vil rense imitert skinn
  4. Hjem rettsmidler som frastøter Rotter og mus
  5. Dampvaskere for Home som vil rense Betong
  6. Hjem rettsmidler for Polering rustfritt stål
  7. Hjem Rettsmidler: Roach Repellent
  8. Hjem rettsmidler for asiatiske Biller
  9. Hjem rettsmidler for Weeds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*