Hus Maleri Prosjekter

Hus Maleri Prosjekter


Ta et hjem ser sliten til å se frisk med maling. Maling er den beste måten å skape et nytt utseende for minst mulig penger. Gi eksteriør og interiøret i ditt hjem et nytt strøk med maling og hjem vil se rene og lyse. Male utvendig gir også dempe klage.

utvendig Fasade

Bestem hva som er for tiden på hjemmet ditt ytre fasade og velg samme maling. Latex maling bør males over med en annen lateksmaling og likeledes med oljebasert maling. Maleri latex enn oljemaling noen ganger tilfeller flassing og peeling. Maling utvendig i milde temperaturer. Bland flere liter maling i en fem gallon bøtte for å sikre farge konsistens. Start på toppen og jobb deg nedover.

utvendig Trim

Male trim etter delen av huset er malt. Velg en lys farge for trim arbeid. Tape av glasset og områder som ikke blir malt. Fjern tapen så snart trim er malt, ikke vente til malingen tørker. Bruk utvendig maling for trim arbeid og male med en liten børste for best resultat.

innvendige vegger

Velg veggen farger som kompliment fargene som brukes i innredningen. Tape av taket, gulvlister, vinduer og dører. Fjern lysbryter og stikkontakt deksler og tape skruene på baksiden av hver slik at de ikke får tapt. Skyv møblene til midten av rommet og dekk med plastfolie. Bruk en liten pensel til å male veggen der det har vært tapet av. Maling mesteparten av veggen med maleruller.

interiør Tak

Velg maling spesielt utviklet for tak. Ceiling malingen er tykkere enn veggmaling og skjuler flekker bedre enn veggmaling. Tømme rommet helt før male taket. Dekke gulvet med plastfolie og bruke malingsruller med forlengelse håndtak, som er lange håndtak som skrue i bunnen av håndtaket på en håndholdt roller. Tenkt på to strøk, spesielt når male teksturerte tak.

Related Articles

  1. Hvordan ha et hus Maleri Partiet
  2. Ekstern Hus Maleri Tips
  3. Hus Maleri Skills
  4. Hus Maleri 101
  5. Hus Maleri Høyde tips
  6. Avkastning på Hus Remodel Prosjekter
  7. Hus Maleri Rekvisita og verktøy
  8. Hus Maleri: kontrastfarge Ideas
  9. Hus Maleri Technique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*