Hva å gjøre med Ormehull i Wood?

Hva å gjøre med Ormehull i Wood?


Hvis du ser tegn til ormehull i tremøbler eller skap, bør du iverksette tiltak for å ta seg av problemet. Pass på at du hindre gjentakelse av fremtidige ormehull i skogen, deretter fylle i hullene. Den eneste gangen du ikke bør gjøre dette på er hvis den skadede stykket er antikk. Reparere eller lakkering av antikke møbler, og med stykker med ormehull, bør bare gjøres etter avtale en ekspert.

Drep Worms

Før du bry prøver å behandle hullene skapt av ormer, må du håndtere ormer seg selv, eller de vil bare lage nye hull i treverket etter at du prøver å fikse det. Worms vil bli drept hvis du varme opp veden, eller hvis du har det fumigated. Hvis man kan oppvarme treet til en temperatur på 140 grader i mer enn 24 timer, vil ormer dø. Ellers bør du ha en profesjonell desinfisere tre.

epoxy

Bruk epoxy til å fylle eventuelle ormehull som du ønsker å reparere. Epoxy er et godt valg fordi du faktisk kan injisere det inn i treet. Dette bør fylle hullet dypere enn en overflatebelegg eller fylle alene ville oppnå. Epoxy er også sterk. Ormhull gjøre tre svakere, og hvis hulrommene ikke er fylt opp, kan veden brytes. Fylle dem med epoxy kan gjøre tre sterke nok igjen til å overleve lenger uten brudd.

lakkering

Når du har strukturelt reparert tre, må du fullføre de reparerte hull slik at de glir i ett med resten av stykket. Noen mennesker liker utseendet av hullene, så hvis du bare har noen få overflate hull kan du velge å bare la dem. I andre tilfeller kan den epoxyfylling ser ut akkurat som en liten knute eller tre feil. Hvis du ønsker en mer sømløs utseende, kjøpe bivoks og tørre missfarging pigmenter. Smelt litt bivoks og bruke pigmenter for å skape en filler som matcher fargen på tre.

woodworm Oil

Hvis du har tre produkter som har blitt berørt av ormer, må du beskytte treverket mot fremtidige angrep. Påfør woodworm olje til tre møbler og alle andre tre som du ønsker å beskytte. En årlig anvendelse av denne oljen bidrar til å hindre ormer fra å angripe treverket. Hvis du trenger å behandle et verdifullt møbel, sørg for å teste olje på en out-of-sight sted før du bruker en full behandling.

Related Articles

  1. Hva er fordelene med en Maple Wood Workbench?
  2. Hva Paint vegger med viktoriansk Oak Wood Trim & Mørk eikeparkett
  3. Hva å gjøre med Blooms om pepperrot Plant?
  4. Hva er problemet med en tørketrommel uten varme?
  5. Hva å gjøre med tvungen vårløker?
  6. Hva er fordelene med Framing Med Konstruksjon-Grade Wood?
  7. Hva å gjøre med Barn Wood Familierom Walls
  8. Hva er fordelene med Wood Ash?
  9. Hva er fordelene med Wood for House Construction?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*