Hva er en Masonite Garage Door?

Hva er en Masonite Garage Door?


Det finnes mange forskjellige typer garasjeporter inkludert tre, stål, vinyl- og andre bearbeidede materialer. En av disse fabrikerte materialer er Masonite. En Masonite garasjeport er ganske vanlig i boliger og næringseiendommer. Det er flere fordeler med denne type dør, og du vil finne dem tilgjengelig for salg på garasjeportutsalgssteder, Oppussing leverandører og trelast verft.

Betydning

En Masonite garasjeport er økonomisk og funksjonell. Masonite er laget av presset tremasse og dekket med en sheeny laminatoverflaten. Materialet svinger lett og er ofte brukt på skateboard ramper. Lett, slitesterk og økonomisk, er det et vanlig valg for lager (ikke-tilpassede) garasjeporter.

Konstruksjon

Den Masonite garasjeporten er bygget akkurat som et tre garasjeporten. Den har en ramme av tre og i rammene er masonittpanel. Disse passer inn i dørkarmen akkurat som glass passer inn i en glassrute. Etter at rammen er satt sammen, kan døren være malt med utvendig lateksmaling. Masonite selv er laget ved å varme tremasse og trykke den inn solide planker, dem belegg utvendig med et egg skall emalje maling.

Funksjon

Denne dørtype er brukt for beskjedne hjem. Det er en lett løsning, og de Masonite paneler i dørkarmen har en tendens til å være tynnere enn tre paneler. For garasjeporter i et mildt klima, og for hus på et budsjett, er Masonite et godt alternativ.

typer

Det finnes en rekke Masonite dører, som hver er fremstilt ved bruk av forskjellige materialer. De vanligste er tre-innrammet Masonite dører. Disse bruker en ramme av solid hardtre som 1/4-tommers Masonite paneler furu eller bjørk og. Andre dører kan bruke tykkere paneler, opptil en tomme. Alle Masonite dører er panel-stil dører.

Historie

Masonite ble oppfunnet i 1900 rundt 1914, og det ble solgt til massemarkedet i 1928. Den ble oppfunnet for å være en billig men holdbart alternativ for veggpaneler, bordflater og benkeplater.

Related Articles

  1. Hvordan fikse en høy Squeaky Garage Door
  2. Typisk koste å erstatte Garage Door Springs
  3. Hvordan Overhead Garage Doors Work
  4. Feilsøking Garage Door Opener Problemer
  5. Hvordan finne koden for Tastatur Inngang til en Stanley Garage Door
  6. Hvorfor Wood Garage Doors Sag i midten?
  7. Slik feilsøker en Craftsman Garage Door
  8. Installere Garage Door Isolasjon
  9. Slik installerer en Garage Door Lock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*