Hva er farene ved gamle gass kokeapparater?

Eldre gass ovner ble ofte laget av støpejern, og bygget for å vare. Som et resultat av mange ovner fra 1920 eller enda tidligere er fortsatt rundt. Så lenge de holdes ut av regn og ikke lov til rust, vil disse ovnene fortsette å jobbe. Med sin levetid, men kommer en viss risiko, som deres gasskraftverk kan bli upålitelig over tid.

pilot Lights

Mange eldre gass ovner ble enten bygget uten piloter eller hadde sine piloter fjernet på et tidspunkt i løpet av årene. En pilot lys gjør ikke bare gass ovner enklere å starte, de også fungere som en sikkerhet mot lekkasje gass fordi piloten vil føre til lekkasje antennes før det bygger seg opp i huset. En annen potensiell fare er en eldre ovn som har en pilot lys, men ingen automatisk avstengning. Nyere ovner med sparebluss har en sensor som slår gassen av hvis kontrollampen slukker. Hvis en ovn ikke har en av disse, og pilotflammen er blåst ut eller går ut på annen måte, vil gassen fortsette å gå ut av røret uten å brenne, og skaper en potensiell fare.

lekkasje

Gass ovner med eldre rør som har korrodert stede risikoen for gasslekkasje. Rør kan også lekke hvis ovnen har blitt flyttet, gulvet eller misbrukes, forårsaker et brudd på en sveiset skjøt eller en sprekk i et av rørene. Hvis du skal bruke en eldre gasskomfyr i hjemmet ditt, bør du få det sjekket ut av en lisensiert gasstekniker, som kan gjøre en trykktest for å avgjøre om alle gasskraftverk i ovnen er lufttette.

utslipp

Gass ovner bør luftes på utsiden for å unngå opphoping av utslipp inne i hjemmet. Naturgass og propan skaper ikke den samme intensiteten av utslipp som bensin eller diesel, men de kan forårsake helseproblemer over tid hvis de ikke er skikkelig ventilert. Eldre ovner kan brenne mindre effektivt enn nyere, forårsaker en høyere tetthet av utslipp.

toksiner

To stoffer å være opptatt av når du arbeider med gamle ovner er bly og asbest. I begynnelsen av det tjuende århundre, da mange av disse ovnene ble produsert, farene ved disse materialene var ukjent, og dermed de ble brukt i maling og isolasjon av noen ovner. Det faktum at asbest er brannsikker gjør den spesielt sannsynlig at det kan ha vært brukt i ovnen isolering av noen eldre ovner.

Related Articles

  1. Hva er farene ved Freon gass?
  2. Hva er farene ved gassgriller?
  3. Hva er farene ved Bensin Storage?
  4. Hva er farene ved Natural Gas Oppvarming?
  5. Hva er farene ved å kutte ned trær?
  6. Farene ved overbelastning Gass tørkere
  7. Hva er farene ved Propan & parafinovn?
  8. Hva er farene ved Sassafras te?
  9. Hva er farene ved andre etasje balkonger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*