Hva er Finer møbler?

Wood har lenge vært blant de beste valg av materiale for møbler konstruksjon. Massivt tre, men kan være veldig dyrt. Som tre blir en mer verdifull vare, det finnes andre alternativer for å oppnå utseendet av dyre møbler på alternative måter. En av disse måtene er gjennom finér møbler.

Definisjon

Finer møbler er møbler laget av et solid stoff som MDF (medium-density fiberboard) eller kryssfiner av forskjellige typer, og deretter kledde med et tynt lag, eller ytre dekker, av en høyere finér. Praksisen med å bruke finér til møbler er en flere hundre år gamle, og har vært praktisert av generasjoner av snekkere og skapstakere.

typer

Skallfasetter kan være laget av en rekke materialer, men blant de vanligste og allment tilgjengelig er tre veneers. Lønn, mahogny og eksotiske treslag er blant noen av materialene som brukes til å lage tynne tre veneers.

andre typer

Noen møbler kan selv ha en ferniss av plast, betong eller melamime. Som med tre, ville disse finerer påføres i et tynt lag over en fast overflate møbelsokkel eller form.

fordeler

Generelt finér møbler er mye rimeligere enn møbler laget av heltre. Skallfasetter kan også brukes kun for mer forseggjorte dekorative motiver som ville være vanskelig å lage i svært tykke, solide trestykker. Således kan fordelene være estetisk så vel som økonomisk.

Søknad

Tre og andre finer er brukt i et tynt lag, nesten som en top coat, til et møbel og festet av dyktige håndverkere med tre lim eller sterke lim for å presentere en helhetlig og langvarig endelige produktet.

Tilgjengelighet

Finer møbler er svært enkelt å finne, og kan kjøpes hvor som helst møbler selges. Med kostnadene og arbeidskrevende prosessen med å produsere massivt tre stykker, for ikke å nevne den bekymring over trærne som en minkende vare, har finér møbler blitt stadig mer populært, og er lett å finne.

Related Articles

  1. Hvordan lage fine tremøbler
  2. Hvordan sammenligne fine møbler
  3. Hvordan fortelle hvis du kjøper fine møbler
  4. Hvor å Feilfri fine møbler
  5. Hvordan Fullfør fine møbler
  6. Den beste måte å avslutte fine møbler
  7. Hvordan Pack fine møbler for Moving
  8. Finer Møbler Blister Reparasjon
  9. Hva bruker du når maling eller beising Finer Møbler?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*