Hva er noen Termite-Resistant Woods?

Hva er noen Termite-Resistant Woods?


De tre vanligste tresortene som brukes som bygge trelast - Douglas gran, hemlock og gran - er ikke motstandsdyktig mot termitter. Hvis du bor på et sted hvor termitter er ikke en stor trussel, slik som Colorado, som kan være OK. Men hvis du bor i en termitt-utsatt område som Sør, kan du ha nytte av å bruke termitt-resistente strukturelle trelast. Selv om dette trelast kan koste mer eller være vanskeligere å finne, det vil beskytte hjemmet ditt mot skader.

Chestnut og Chestnut Oak

Kastanjetrær har sterke termitt motstander og vokse i tempererte klima i USA Historisk fleste fjøs øst for Mississippi-elven ble konstruert fra kastanje, delvis for sin hardførhet. Men kastanjetrær ble desimert i 1900 av en asiatisk sopp, og de gjenværende overlevende er derfor mer sjeldne og dyre. Chestnut ble et mindre populært byggemateriale som etterspørselen etter nye boliger eksplodert i det siste århundret.

Redwood

Native til California og Pacific Northwest, er redwood hardfør og svært termitt-resistente. Holdbarheten av redwood forårsaker disse trærne for å være blant de høyeste i USA, og mange trærne er blant landets eldste trærne. Redwoods er også en truet art, og mange "lagre trærne" bevegelser er populære.

Oregon White Oak

En hard løvtrær vanlig i Pacific Northwest ned gjennom sentrale California, er Oregon White Oak hardfør og termitt-resistente som redwood, som vokser i samme område. Kvalitetene til dette treet serien grovt avhengig av hvilken type jord det er dyrket i, men Society of American Foresters gjenkjenner alle typer Oregon White Oak som en skog, delvis fordi det, som redwood, også har en tendens til å vokse til være blant de høyeste trærne.

Western Juniper

Også kjent som Sierra Juniper, er den vestlige Juniper funnet i samme generelle nærhet som Oregon White Oak og trærne: dens territorium strekker seg fra sørøstlige Oregon til sentrale California. I motsetning til hvit eik og redwood, betyr det ikke vanligvis vokser i kystnære områder og terrenget strekker seg så langt inn i landet som den vestlige grenser Nevada og Idaho. I motsetning til eik og redwood, pleier det å være kort og lett skadet av skogbranner, som er vanlig i California. Nye angrep av skadedyr har utryddet store ranker av vestlige einer. Treet korte høyde, noe som betyr at utviklerne får mindre trevirke per tre, gjør det ikke svært kommersialiserte.

Related Articles

  1. Hva er noen typer Wood Passer for Kompost?
  2. Hva er noen bruksområder for Black Walnut Wood?
  3. Hva er noen av de letteste Woods?
  4. Hva er noen måter å lage design på Wood med spraymaling?
  5. Hva er å forme en Feste Wood?
  6. Hva gjør Termite Tracks se ut?
  7. Hva er metoden for lakkering Wood?
  8. Hva gjør Termite Droppings ut?
  9. Hva er noen tilpasninger av Duckweed?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*