Hva kan jeg gjøre hvis gresset vil ikke vokse i hagen min?

Hva kan jeg gjøre hvis gresset vil ikke vokse i hagen min?


Når gresset ikke vokser, er den første tingen å gjøre for å finne ut hvorfor. Om ikke vokser, kan jordsmonnet være forurenset med herbicider eller andre kjemikalier som hindrer vekst. Hvis jorda er tørr, steinete, infertile eller hardpakket, også dette kan hindre gress vekst. Trær som utkonkurrere gress for lys, vann og næringsstoffer eller tung fot trafikk fra mennesker eller dyr er noen andre grunner til problematisk gress vekst.

kjemisk Problemer

Landscape jord kan være forurenset av jord steriliserings eller andre kjemikalier. Hvis ingenting vokser i jorda, utfører en vekst studie for å se om jorda har blitt sterilisert. Sett prøver av jord i to potter, og bland aktivt kull med jord i en pott og plante frø. Vann og omsorg for potte frø for fire uker for å se om noe vokser. Hvis ikke, har tenkt på å gjøre at en del av tunet en patio, eller fjerne jord og erstatte det. Hvis noe vokser i kull-behandlede potten, men ikke den andre, kan det voksende område behandles med trekull for å binde seg kjemisk.

dårlig Jord

Tørr, steinete, hardpakket eller ufruktbar jord kan også hindre plenen vekst. Det er mulig å forbedre en slik jord, men det er mye lettere å plante bakken dekker som tåler vanskelige forhold. Plant grama eller buffalo gress i stedet for tradisjonell plen gress. Biskopens luke, bearberry, dverg busk kaprifol eller sedum bakken dekker vokse i dårlig jord. Planlegg Xeriscape beplantning med grus mulch der jordsmonnet er svært dårlig.

Skygge

Trær konkurrere med gress for næringsstoffer, vann og lys. Kombinasjonen av skyggen og mangel på vann ofte gjør det umulig å dyrke gress under trær. Noen trær, som valnøtt, selv slipper en gift fra sine røtter som dreper mange andre planter. Shade-elskende bakken dekker er mye bedre under trær enn gress. Disse inkluderer engelsk eføy, Cats, Vinca minor, japansk pachysandra, bregner og bregner.

Tett trafikk

Mennesker, dyr eller kjøretøy gjentatte ganger å gå eller kjøre over gresset kan drepe plenen, spesielt hvis det er i dårlig jord eller i skyggen. Fence trafikk ut av området eller bakken ved hjelp av mulch eller pavers. Ofte bakken dekker som timian, sedum eller irsk mose kan vokse blant pavers å myke opp utseendet.

Related Articles

  1. Hva kan jeg gjøre hvis Vegger har ikke 90 graders vinkler?
  2. Hva kan jeg bruke til å smelte snø som ikke vil drepe min Grass?
  3. Hva kan jeg gjøre hvis Yard Er Lumpy?
  4. Hva kan jeg gjøre hvis Whirlpool tørketrommel knirker?
  5. Hva kan jeg gjøre hvis klimaanlegget ikke kjøling på Apartment?
  6. Hva kan jeg gjøre hvis jeg har en sopp på My Linden Tree?
  7. Hva kan jeg gjøre hvis min bassengvannet Green?
  8. Hva kan jeg gjøre hvis jeg hater de Plater i mitt nye hus?
  9. Hva kan jeg gjøre hvis My Kitchen Sink er i stadig tilstopping?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*