Hva kan jeg gjøre hvis Vegger har ikke 90 graders vinkler?

Hva kan jeg gjøre hvis Vegger har ikke 90 graders vinkler?


De fleste møbler og byggevarer anta rette vinkler i hjørnene av veggene dine, men ikke alle vegger lage perfekte 90 graders vinkler, enten ved feil eller design. Odd vinkler i rommet ditt presentere et design utfordring, spesielt hvis du prøver å passe hyller eller møbler inn i merkelig formede hjørner. Innlemming off vinkler i din design ordningen kan bety maske vinklene eller gjøre dem til et samlingspunkt i rommet.

hyller

Vegghyller er vanligvis skåret i rett vinkel for å passe perfekt inn i vegger hjørner, men hvis hjørnene ikke er perfekt rett vinkel, vil hyllene ser ut av sted og dårlig utstyrt. I stedet for å forlate hyller helt, modifisere enkle tre vegghyller til å passe din klosset veggen. En T-bevel verktøyet er en måte å måle riktig vinkel på veggen og spore vinkelen på kantene av hyllene. En lengde av papp er også et alternativ for å lage en sporbar mal; avklipt papp før du oppretter et stramt passer inn i vinkel, og deretter spore styret på de tre hyller og skjære dem med en radial arm så. Rave hyllene på hver tilstøtende vegg å jobbe med off vinkel.

Arbeide med Curves

Buede kanter er ikke forventet å passe inn i hjørner perfekt, så utnytte møbler eller tilbehør med kurver er en enkel måte å kle opp en merkelig vinklet hjørne. Hvis hjørnet er litt akutt, en gulvlampe med en sirkulær base eller en potteplante i en sirkulær beholder reduserer effekten av vinkelen samtidig som det gir et dekorativt designelement. Bredere og mer stumpe vinkler er et egnet sted for dramatisk buet sofaer og stoler som glir langs veggene uten tett passer inn i hjørnet.

Maling og veggoverførings

Moderne mellomrom utnytter ofte uventede vinkler for å skape dramatiske moderne effekter. Trekke oppmerksomhet til dine uvanlige hjørnevinkler med kreative maling og veggen dekaler. Tight, spisse vinkler skape mørke hjørner som er vanskelige å utstyre, men limet Veggdekor legge dekorative detaljer til de områder og visuelt bringe hjørnet utforming i større område av rommet. Velg dekaler med lange, elegante linjer og fest dem til toppen eller bunnen av hjørnet; floral dekaler, vinranker eller geometriske sunbursts ser ut til å stamme fra den stramme hjørnet og strekker seg inn i rommet. Hvis hjørnene er mer stump, bruke en mørkere farge i hjørnet for å redusere sin visuelle størrelse. En diamant hvis senter begynner på hjørnet og peker strekker seg til midten av hvert tilstøtende vegg er en dramatisk visuell alternativ for stumpe hjørner; velge en farge en nyanse mørkere enn resten av veggene for den mest effektive visuelle inntrykk.

Related Articles

  1. Hva kan jeg gjøre hvis gresset vil ikke vokse i hagen min?
  2. Hva kan jeg gjøre hvis leiligheten har svart mold?
  3. Hva kan jeg gjøre hvis tomatplanter Har Septoria Leaf Spot?
  4. Hva kan jeg gjøre hvis jeg har ingen headboard for My Bed?
  5. Hva kan jeg gjøre hvis Mine tomatplanter Har Blooms men ingen frukt?
  6. Hva kan jeg gjøre hvis min brennende busk Har brunt og tygget Leaves?
  7. Hva kan jeg gjøre hvis min bassengvannet Green?
  8. Hva kan jeg male Cinder Block vegger med å drepe Mold?
  9. Hva kan jeg gjøre hvis Whirlpool tørketrommel knirker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*