Hva kan jeg Spray på Petunias så Bugs Ikke spise dem?

Hva kan jeg Spray på Petunias så Bugs Ikke spise dem?


Petunias er lett å vokse varme årstid årlige planter som vokser i senger, containere, hengende kurver eller vindus bøtter. De blomstrer prangende blomster i en rekke farger, inkludert rosa, rød, hvit, lilla og gult. Petunias er en av de mest populære planter for gartnere, men for forskjellige grunner, flere typer planter som petunia også.

BTK

Bacillus thuringiensis kurstaki, eller BTK, er en bakterie som finnes naturlig i jord. Når nivået er høyt nok, sickens det insekter som loopers, møll larver, armyworms, cutworms, hornworms og andre caterpillar skadedyr som liker å knaske på petunia blader og kronblader. BTK er tilgjengelig i mange former, inkludert støv, væsker og granulat. Påfør petunia insektmiddel til petunia anlegget slik at når pest feeds, det får i BTK. Toksinet forårsaker lammelse, som stopper pest fra fôring og dreper den i løpet av få dager.

kiselgur

Bruk kiselgur som et bredt spekter insektmiddel for å drepe soft-bodied petunia skadedyr som sommerfugllarver, Trips, bladlus, snegler. Det virker ved å dehydrere insekt til døden. Påfør kiselgur til løvverk og jord. Begrens søknad til områder hvor skadedyr er et problem fordi det også dreper gunstige pollinerende insekter som honningbier og sommerfugler. Ved søknad kiselgur, bære en maske fordi det kan irritere slimhinnene.

Horticultural Olje

Petunia planter som har skadedyr som bladlus, midd, melete bugs, skala og whiteflies kan ha nytte av hagebruk olje. Petunia skadedyr og deres egg er kvalt av hagebruk olje. Lette hagebruk oljer gir mer grundig blad dekning og sovende hagebruk oljer er tyngre versjoner for treaktige planter og trær. Hvis dagtemperaturer overstige 85 grader Fahrenheit eller nattestid temperaturen synke under frysepunktet unngå å bruke hagebruk oljer. Spray enten tidlig på morgenen eller på kvelden for å unngå direkte sollys.

neem Oil

Neem olje er avledet fra frø av behovet treet. Den inneholder en kjemisk kalt azadirachtin som er giftig for mange typer insekter, men er ufarlige for pattedyr. Neem olje fungerer som en repellant, vekst regulator og insektgift. Det har systemiske egenskaper som gjør at den petunia plante å absorbere neem er ekstrakter inn i petunia vev. Det fører insekter som leafminers og andre kjedelige insekter å stoppe fôring fordi anlegget blir usmakelig. Hvis petunia pest fortsetter å mate insekt er ute av stand til å molt eller reprodusere.

Related Articles

  1. Hva kan jeg Spray Hollyhocks med å stoppe bugs fra å spise dem?
  2. Hva kan jeg Spray Marigolds Med for Bugs?
  3. Hva kan jeg Spray på min utendørs Flags å holde dem fra Fading?
  4. Hva kan jeg Spray Mine aluminium skodder med?
  5. Hva kan jeg Spray på Marigolds?
  6. Hva kan jeg spray rundt huset mitt for edderkopper og andre insekter?
  7. Hva kan jeg Spray på en Pecan tre som har Bugs?
  8. Hva kan jeg Spray på Mine Potteplanter Kill Gnats eller lite Flying Bugs?
  9. Hva kan jeg Spray på plantene mine til å holde Bugs Off?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*