Hva Sealer å bruke på en stein peis

Hva Sealer å bruke på en stein peis


En naturlig stein-faced peis surround kan låne en unik skjønnhet til ethvert rom. Fra en rustikk, fields surround, til en elegant, marmor surround, omgir ikke to naturstein peis vil noen gang bli det samme. Med den unike skjønnheten i naturstein kommer steinens porøsitet og omsorg. Tetting noen naturstein kan beskytte steinen og øke sin levetid. Akkurat som det finnes mange typer naturstein på markedet og programmer for deres bruk, så er det flere typer selfangere. Følg steinens signaler og dens bruk for å finne den rette.

Bestem type stein

Det første skrittet til å bestemme riktig type sealer for peis surround er å avgjøre hva slags stein er i bruk. Jo mykere og mer porøse steinen, jo sterkere sealer bør være å bidra til å beskytte den.

Granitt er blant de sterkeste steinene, med absolutt svart granitt som den sterkeste av dem alle. Kalkstein og travertinkaskadene er den mykeste.

Hvis du er usikker på hva slags stein det er, undersøke surround. Hvis steinen har blitt polert, er det mest sannsynlig et hardere materiale. Tilstedeværelsen av veining indikerer sannsynlig marmor, mens fossiler tyder kalkstein. Granitt vil ha en tettpakket, krystallinsk natur. Fields eller grove steiner er mest sannsynlig å være granitt eller skifer. Jo mer støvete eller smuldrete steinen, jo mer sannsynlig er det å være skifer.

Bestemme Bruk

Det neste trinnet for å plukke ut en stein sealer er å finne ut hvor mye bruk steinen vil få, og hva det blir utsatt for. Hvis disse er steinfliser, bør de være forseglet under installasjonen for å gjøre fugemasse opprydding enklere. Stones på hjertet som kan bli utsatt for sot eller støv bør forsegles for å beskytte dem mot flekker over tid.

Solid omgir av marmor eller kalkstein vil ikke trenger så kraftig en sealer, som de ikke kommer i kontakt med fugemasse, eller med mye sot; vil de bare trenger nok sealer for å beskytte dem fra hva røyk, utfører sot ut i rommet.

Bestemme Finish

Mens de fleste selfangere ikke vil påvirke farge eller finish av stein, noen selfangere som kan forbedre og utdype fargen på steinen. Bruk forsterkere på ristet stein, fields eller skifer hvis en rikere farge er ønsket.

Finne riktig Sealer

Når du har gjort ditt beslutning om hvilken type stein, bruk av stein og finishen du ønsker, er det på tide å plukke fangstskuta.

Bruke en impregneringsforsegler med et silikonbasert for myke steiner som vil komme i kontakt med mørtel eller sot.

Bruk en aktuell sealer for ett stykke omgir som ikke vil få mye bruk eller for svært hard og tett steiner.

Bruk enten en impregnerings sealer eller en aktuell sealer med et middel for grove steiner når en dypere farge er ønskelig.

Related Articles

  1. Hva Seal å bruke når Tetting en Patio
  2. Hva Sealer å bruke for Pool Behandler
  3. Hva Sealant å bruke for å gjøre Tile Shiny?
  4. Hva Sandpapir å bruke på en murstein peis
  5. Kan jeg male en grå stein peis?
  6. Hvilken type Sealer bruker du for en Mantel?
  7. Kan jeg bruke marmor på My Peis?
  8. Hva Stones brukes til å bygge peiser?
  9. Slik Care for en produsert stein Peis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*