Hverdags bruksområder for tallerkener

Hverdags bruksområder for tallerkener


Har du sett disse tallerkener og lurte på om det var andre bruksområder for dem? Plate racks kan brukes i alle rom i huset, ikke bare på kjøkkenet. De kan også holde kontorrekvisita, håndklær og bilder. Når du har kjøpt en plate rack og sett hvor allsidig det er, vil du ønsker å kjøpe mer.

Holde en bilderamme

Enkelt plate racks er akkurat passe stor til å holde bilderammer. Kjøpe noen tallerkener og bilderammen fra en hobbybutikk. Plasser ditt barns kunstverk i bilderammen. Kjøpe forskjellige størrelse rammer, slik at du vil ha en ramme for alle størrelser kunstverk barnet produserer. Disse kan vises på et salongbord i stuen eller hang fra veggen.

Holding bærbare PCer og filer

Flere tallerkener er enda mer allsidig enn en enkelt plate rack. Plasser en multippel plate rack på en vegg ved siden av skrivebordet for å holde mapper eller bærbare for rask og enkel tilgang. Kjøp flere flere tallerkener for en miniatyr arkivskap. Disse fungerer for hengende bak dørene slik arbeidsområdet rot er skjult.

Holding Håndklær

Plate racks fungere som håndkleholdere i et lite bad. Hang en enkelt eller flere tallerkener bak en dør eller inne i en skapdør og plassere rullet håndklær på hvert rack eller henge håndklær fra rack. Dette fungerer på en liten plass som mangler plass til en vanlig håndkle rack.

lagring av lids

Plate stativer kan brukes til å lagre eventuelle lokk for plast lagring beholdere. Sett platen stativ i et skap hvor lokkene er ute av syne, men likevel lett tilgjengelig. Hvis du ønsker å henge platen stativet bak en skapdør, lim et lite stykke kork til bunnen slik plate rack har en liten vinkel til den. På denne måten lokkene på plass.

Related Articles

  1. Hverdags bruksområder for kaffefilter
  2. Hverdags bruksområder for Hydrogen
  3. Andre bruksområder for Bounce tøymykner ark
  4. Andre bruksområder for en lagdelt Plate Holder
  5. Nye bruksområder for gamle lysarmaturer
  6. 5 Creative Bruksområder for en Bidet
  7. Past & Present bruksområder for Oak Wood
  8. Nye bruksområder for gamle Windows
  9. Kulinariske bruksområder for Anis eller Fennel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*