Hvilke funksjoner av trykkskivene?

Hvilke funksjoner av trykkskivene?


Aksiallagerskiver ikke er teknisk skive; de er lagrene som måtte se ut skiver. En trykkskive er en flat lager som smørbrød mellom en roterende del og en stasjonær komponent og tjener til å holde den roterende komponenten på plass ved å gi den noe for å friske opp mot hvis det begynner å bevege seg sideveis.

peiling Typer

Lagrene kommer i to grunnleggende varianter, enten flat eller rollerized. Flat lagrene, som aksiallagerskiver og bil hovedlagre, arbeid ved å spre belastningen ut over et stort areal. Dette reduserer punkt kontaktkraft, og med det, friksjon. En rollerized lager bruker noen form for mekanisk innretning, så som en ball eller nål-lignende valse, mellom de plane lagerflater for å ytterligere redusere friksjonen.

Materiale smøre

Aksiallagerskiver avvike fra standard skiver i at de er utformet i utgangspunktet med smøre i tankene. Smøre refererer til hvor lett ett stoff lysbilder mot en annen. Et par klosser vil ha en tendens til å ha meget dårlig smøreevne, fordi deres grove overflater grep hverandre. Metaller, så som kobber, har meget høy smøreevne, fordi de lar andre materialer for å gli lett over dem. Aksiallagerskiver er vanligvis laget av en slags legering som gir økt smøreevne, noe som forlenger levetiden på lagrene.

tørre smøremidler

Rullelagre tendens til å vare lenger enn aksiallagerskiver delvis fordi de tilbyr en bit av plass til å innføre et flytende smøremiddel. Men spesialbygde aksiallagerskiver kommer ofte fra fabrikken impregnert med et tørt smøremiddel, slik som grafitt, molybdendisulfid av bornitrid. Produsenter legge grafitt inn i metallet under støpeblokkstøpeprosessen; som lageret bærer, flere grafittpartikler komme til overflaten og hjelper til å motstå slitasje. Sett to grafittimpregnert trykkskivene sammen og du ender opp med en svært glatt overflate som er svært motstandsdyktig mot slitasje.

Intermediate Skiver

En måte å forlenge levetiden til en trykkskive montering er å legge til en eller flere mellomskiver. La oss si at den kraft som en trykkskiven må takle er lik 100 pounds. Hvis du bruker en enkelt trykkskive trykke på en annen trykkskive, får hver og en 50 pounds av press. Legg til en ny vaskemaskin i mellom, og du har to slitasje ansikter, slik at hver får nå bare 25 pounds av press. Legg til en annen en, og du reduserer belastningen til 16,6 pounds av press. Dette oversettes direkte til en forbedring i lagerets levetid og muligens friksjonsnedsettelse, avhengig av sikringsskiven type og utforming.

Related Articles

  1. Hvilke funksjoner av pollen?
  2. Hvilke funksjoner av Chair Gulv?
  3. Hvilke funksjoner av blomster og frukt?
  4. Hvilke funksjoner av Urea?
  5. Hvilke funksjoner av Kompressorer på luftkondisjoneringsanlegg?
  6. Hvilke funksjoner av Bleach?
  7. Hvilke funksjoner av en kostnadskalkyle i konstruksjon?
  8. Hvilke funksjoner av Plant & dyreceller?
  9. Hvilke funksjoner av endodermis av en Root?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*