Hvilke Gress Bør jeg Juice?

Hvilke Gress Bør jeg Juice?


Lyst til å prøve juicing gress for helsemessige fordeler eller kostholdsmessige grunner? Mens ulike gress er tilgjengelig, fra havre til spelt, bygg og hvetegress er den hyppigst Juiced langt. Wheatgrass spesielt regnes som en kraftig detox i holistisk sirkler. Juiced gress er vanlig på mange juice barer, eller du kan enkelt dyrke dine egne hjemme.

Hvorfor Juice Grass?

Advokatene gjøre mange påstander om de helsemessige fordelene som tilbys ved å forbruke ulike gress. Juicer kreditt hvetegress (og sin høye mengder råolje klorofyll) med mange helbredende krefter, fra kreftforebygging til rensing lymfesystemet. Juicer rapporten økt energi, restaurert balanse og klarhet i sinnet. Mens det meste vann, inneholder gress forskjellige mengder av mineraler, vitaminer og proteiner. Studier av wheatgrass tyder på at den inneholder kraftige antioksidanter og anti-inflammatorisk enzymer.

Ulike typer Gress

Oat, rug og kat gress blir brukt av juicing utøvere. Bygg gress er et populært alternativ til wheatgrass og brukes ofte som en blanding. Juicer allergiske eller intolerante av wheatgrass ofte bruker spelt gress (merk at hvetegress, til tross for navnet, inneholder ikke gluten). Wheatgrass, først introdusert til den amerikanske offentligheten ved ernæringsfysiolog Charles Schnabel i 1930, er den mest populære juicing gress.

økende Wheatgrass

Økende wheatgrass hjemme for juicing gjør du enkelt ved hjelp av plast skuffer og løs jord. Spire frø i vann og plante dem i et plastbrett fylt med løs jord. Jordsmonnet nivå bør være omtrent en halv tomme fra toppen av skuffen. Plant dine hvetegress spirer og vann dem sjenerøst. Dekk brettet med en annen skuff eller annen type ugjennomsiktig plast topp. Fjern den øverste skuffen etter et par dager for å la lyset å nå gresset. Din wheatgrass vil være klar flere dager etter det.

forbruker Wheatgrass

Wheatgrass har en potent "gresskledd" smak og bør brukes umiddelbart etter pressing. Sakte ta en oz. med vann en time før måltider for å starte. Bland hvetegress juice i munnen med spytt før du svelger. Jobb deg opp til 6 oz. per dag uten tilsatt vann. Du kan også motta ytelser ved å tygge wheatgrass i stedet, hvis saften er for intens. Pulver og tabletter er også tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Related Articles

  1. Hva type gress Sod skal jeg bruke?
  2. Hvilke typer Traktorer Trenger jeg å klippe 10 dekar av Hilly Land & Brush?
  3. Hvor mye gress utklipp trenger jeg å produsere Worm Castings?
  4. Kan jeg plante gress frø hvis jeg bruker Corn gluten?
  5. Når plante gress frø Må jeg legge halm på toppen?
  6. Hvilke typer Kanaler skal jeg bruke på loftet?
  7. Hvilke farger bør jeg bruke med en murstein peis?
  8. Hvilke typer pumper trenger jeg for en vann-funksjonen?
  9. Hvordan identifisere Hvilke Banana Tree Plant Jeg har

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*