Hvilke materialer bør du bruke når du installerer Keramia Ampurdan Kitchen Tile?Keramia er Ampurdan flis er en ekstrudert porselen selges i ulike former, farger og størrelser. Ekstrudert porselen er laget av finmalte leirpartikler presset gjennom en støpeform for å oppnå en ønsket form. Resultatet av ekstrudering er en tett og holdbar flis som absorberer mindre enn 0,5 prosent vann. Porselen er ugjennomtrengelig natur gjør den ideell for kjøkken gulv og backsplashes.

Underlag

Substrat refererer til overflaten varen skal påføre flisen. Det finnes flere forskjellige typer underlag, og hvilken du bruker, avhenger av størrelsen og plasseringen av flis. Små mosaikkfliser kan vanligvis brukes direkte til et ark-fjellvegg. Større veggfliser kan kreve støtte av sement eller gips Backer bord. Installere gulvfliser direkte på betong anbefales ikke som konkrete utvides og kontrakter, noe som kan føre flisen til å sprekke. Bruk 3/4-tommers Backer bord eller kryssfiner over betong gulv. Crack isolasjon membraner kan brukes på toppen av vegg eller gulv flis underlag for å fremme vakt mot sprekkdannelser.

lim

Overflaten av porselen flisen er nesten ugjennomtrengelig, noe som kan gjøre adhesjonen til et substrat vanskelig. Sementbasert tynn-set kan ikke ha bonding evne til å holde flisen til gulvet eller veggen. Latex-modifisert Portland sement har overlegen bindeevne og er ideell for tette fliser, inkludert porselen og glass.

Verktøy

Den mest viktig verktøy for enhver fliser installasjon er en sparkel. Den sparkel brukes til å spre limet på veggen og til back-smør fliser hvis det er nødvendig. Trowels er hakk på den ene siden i enten V, U, firkantede eller skrå former. For mosaikk fliser, er 3/16-tommers V-hakk trowels anbefalt, og en 3/16-tommers firkantet-tannet sparkel anbefales for større fliser. Spacere og gummi flyter for fuging, fliser knipetang, fliser sager, knebeskyttere, en gummihammer og filler kan alle være nødvendige verktøy, avhengig av omfanget av prosjektet.

grout

Et flislagt overflate er bare så sterk som sin fugemasse linjer, så velge riktig fugemasse er viktig for å lykkes med prosjektet. Sementbasert fugemasse er ofte for svak for omkringliggende porselen fliser, noe som gir dårlig heft og sprekker. Epoxy-basert fugemasse varer lenger og tørker med en ikke-absorberende, ikke-porøs overflate egnet for liming med porselen fliser.

Related Articles

  1. Hvilke materialer bør man bruke til å lage opphøyde blomsterbed?
  2. Hvilke materialer kan brukes som Backsplashes for Kjøkken?
  3. Hvilke materialer vil absorbere oljen?
  4. Hvilke materialer er de beste isola?
  5. Hvilke typer av fliser kan brukes i en dusj?
  6. Hvilke materialer er brukt for lys sokkel?
  7. Hvilke materialer er nødvendig for å full et metall taket?
  8. Hvordan bruke en Diamond Kjerne Drill Bit for porcelin Tile
  9. Hva å bruke på Skap Når det står til ikke å bruke et vaskemiddel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*