Hvor kan jeg finne verdien of Fine Kina?

Hvor kan jeg finne verdien of Fine Kina?


Mange har kjøpt eller arvet vakre Kina, men de vet ikke om sine brikker holder bare affeksjonsverdi eller er verdt store penger. Et lite forskning kan bidra til å avdekke forskjellen.

Bibliotek eller bokhandel

Se etter Kina pris guider som "Antique Trader Keramikk & Porselen Keramikk Price Guide" av Kyle Husfloen og Pat McPherson eller "Samler Encyclopedia of English Kina: Identifisering og verdier" av Mary Frank Gaston.

online Forespørsler

Kina utskifting selskaper har nye og antikke Kina, og hvis du vet at Kinas produsenten, kan du være i stand til å finne din brikke på nettet. Ellers kan selskapet bidra til å identifisere og prisen på china hvis du e-post eller faks et bilde til nettstedet.

antikviteter Stores

Ved å utforske både murstein og mørtel og online antikviteter butikker, kan du oppdage hvor mange typer Kina er priset. Ta med et bilde av Kina for å vise lokale butikkeiere som kan gi noen innspill.

auksjone Risk

Online auksjonspriser er ikke altfor pålitelig på grunn av uerfarne selgere og ivrige kjøpere. Men vil du komme unna med en idé om hvilken pris du kan få hvis du har tenkt å selge porselen selv. Anerkjente auksjonshus gi bedre estimater.

medarbeidersamtaler

Antikviteter store eiere eller museum kuratorer er gode kilder for å finne anerkjente takstmenn. Ofte vil disse profesjonelle kreve en avgift for sin kompetanse, men de gir den mest pålitelige fin-Kina verdivurderinger.

Related Articles

  1. Hvor kan jeg finne Plant Stender for Porch?
  2. Hvor kan jeg finne gratis hage design?
  3. Hvor kan jeg finne Inexpensive spisestue bord?
  4. Hvor kan jeg finne Patio Puter for utendørs Stoler?
  5. Hvor kan jeg finne spesifikasjonene for prehung innerdører?
  6. Hvor kan jeg finne Hot Pink & Purple Butterfly dekorasjoner?
  7. Hvor kan jeg finne Spisebordbrikker?
  8. Hvor kan jeg finne Black Roses?
  9. Hvor kan jeg finne Cape Jasmine plante frø?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*