Hvor lenge fra blomst til Plukke for Peas

Hvor lenge fra blomst til Plukke for Peas


Peas produsere cool-sesongen avlinger som dyrkes for forbruk av pod eller ert frø. I begge tilfeller frøene er plantet tidlig på våren. Dette gjør at planten til å vokse og produsere før den varmeste delen av sommeren. Gartnere overvåke ert plantens blomstringsprosessen som en ledetråd til innhøstingen planen.

Snap Peas

Harvest-erter når pods er i full størrelse, men frøene i små og umodne. Dette skjer omtrent en uke etter blomstring. Høste erter tapte på dette nivået av utvikling senere og bruke som shelled erter. Noen sortar av snap ert inkluderer Oregon Sukker og Mammoth Melting sukker.

avskallede Peas

Avskallede erter høstes etter frøene innenfor pod er lubben - men før de blir harde. Dette skjer om lag tre uker etter blomstring. Ertene fjernes fra pods for forbruk.

produksjon Window

Den ert anlegget fortsetter produksjonen i omtrent fire uker, avhengig av temperaturen. Varme forhold vil forkorte ert fabrikkens produksjonsperiode. Snap-ert innhøstingen skjer for en fire ukers periode starter om en uke etter den første blomst er notert. Avskallede-ert innhøsting skjer i omtrent fire uker, med start tre uker etter de første blomstrer.

Bruke Peas

Erter er best brukt som snart etter høsting er mulig. Opplyse starten av blomst og hvor lang tid for ert utvikling tillater gartneren å planlegge når erter kan legges til den ferske grønnsaker menyen.

Related Articles

  1. Hvor lang tid tar det for erteplanter å gå fra blomst til moden Pod?
  2. Hvor langt fra hverandre til Plant Seedless russiske Oliventrær
  3. Gode ​​Blomster til anlegg for varmt vær
  4. Hvor langt fra hverandre til Plant valmuefrø?
  5. Hvor langt fra hverandre til å plante Box Hedges
  6. Hvor å Endre Hvite blomster til Blue
  7. Hvordan stoppe planter fra å gå til frø for raskt
  8. Hvor lenge å kjøre Svovel brenner for pulveraktig mugg?
  9. Hvor langt fra hverandre til Space Lilac Planter for en hekk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*