Hvor mye er kunstgress?

Hvor mye er kunstgress?


Kunstig, eller "syntetisk", gresset har endret seg mye gjennom årene. Snarere enn å se ut som den falske torv brukes i Brady Bunch bakgården, dagens kunstgress ser ut og føles ekte nok til at det Fools selv dyr. Ifølge Wall Street Journal artikkel, ble salget av syntetisk gress forventes å stige med 25 prosent i 2010, noe som gjør det en mer alternativ for hjem og bedriftseiere.

innledende kostnader

For sammenligningens skyld, vil vi sammenligne kostnader forbundet med kunstgress til kostnader forbundet med ekte gress for en 1000 kvadratmeter området. Den første installasjonen kostnadene for kunstgress er $ 9 per kvadrat fot, mens den første installasjonen av en "vanlig" plenen er $ 2 per kvadrat fot. Det betyr at det vil koste $ 9000 for å installere kunstgress og $ 2000 for å installere ekte gress på en 1000 kvadratmeter området.

vedlikehold Sammenligning

Kostnadene ved vedlikehold for en ekte gressplen inkluderer vann (irrigasjon), vedlikehold, kunstgjødsel og andre kjemikalier. Vanning i enkelte områder vil kjøre $ 100 per måned, eller $ 1200 i året. Vedlikehold er estimert til $ 100 i måneden for den gjennomsnittlige plenen, tilsvarende en annen $ 1200 i året. Gjødsel og andre kjemiske applikasjoner koste et gjennomsnitt på $ 200 per år. Det er totalt $ 2600 per år for hagestell. Hvis kostnaden for plenen vedlikehold er kuttet av fem måneder i områder som ikke liker helårs plener, er prisen $ 1600. Det eneste vedlikeholdet som trengs med en kunstig plenen er en strøm vask med desinfiserende. Den årlige kostnaden for en slik kraftvask i 2010 var $ 350.

Long Term Kostnader

Den gjennomsnittlig levetid på en kunstig plenen er 10 år. For å få et klart bilde av om det er verdt den opprinnelige investeringen, må man sammenligne kostnader over at 10-års periode. Factoring i den første prisen for installasjon og kraftvask som må utføres årlig, har kunstgress en endelig prislapp på $ 12 500 i løpet av en 10-års tidsramme. I løpet av den samme tid, en ekte gressplen i et område som har gress hele året er $ 28 000, inkludert installasjon og årlig vedlikehold. Kostnadene for en ekte gressplen i et område som har bare sju måneder med plen vedlikehold per år er $ 18 000 over en 10-års periode.

andre hensyn

Pet urin kan ikke drepe kunstgress, så det er aldri et behov for å skifte ut deler av plenen på grunn av brunt gress. Tiden normalt brukt på plenklipping, luking og gjødsling plenen kan brukes på en annen måte. Et hjem med kunstgress er garantert en grønn plen året rundt.

Related Articles

  1. Hvor mye bør jeg betale for kunstgress?
  2. Hvor mye koster Fake Grass koste?
  3. Hvor mye vaskemiddel trenger du med mykt vann?
  4. Hvor mye jeg vann Skal en Marigold blomst i en liten mini Pot?
  5. Hvor mye Mulch er nødvendig i en Yard?
  6. Hvordan sjekke hvor mye blekk du har igjen
  7. Hvordan beregne hvor mye maling ditt behov for overnatting
  8. Hvor mye strøm Har en Mini Kjøleskap bruke?
  9. Hvor mye stoff til å dekke en liten stol?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*