Hvor mye vann tar det å vokse Reddik frø?

Hvor mye vann tar det å vokse Reddik frø?


For mye vann fører til rot råtne, mens ikke nok årsaker splitting og hotness. Hvis du får frøene i bakken to til tre uker før den siste vinteren frost, vil de være klar for å spise reddiker i 25 til 45 dager. Reddik frø må være fuktig for riktig spiring og spirende å skje. Denne prosessen tar fem til ti dager. Implementere en dedikert vanning rutine når reddik bladene vises. Riktig vanning praksis sikre en rikelig mengde av smak og knase.

luking

Trekk ut alle luker og holde dem ut i løpet av reddik spiring. Hvis frøene må konkurrere med næringsnedbrytende weed røtter, vekst og utbytte vil bli kvalt. Plasser en landmåler eierandel i hver ende av raden der du skal plante frøene og deretter binde en snor mellom de to. Hvis noen planter vokser som ikke er under denne strengen, rive dem ut. Tidlig og daglig luking praksis vil holde både deg og reddiker fra å få overveldet.

Klar Soil

Vent til jordtemperatur for å holde seg over 40 grader. Grov opp jorda med en hage gaffel og bland i 2 til 4 inches av organisk kompost. Påfør to til fire kopper all-purpose gjødsel i løpet av hver 100 kvadratfot med jord. Arbeid kompost og gjødsel i de første 6 inches av såbed. Reddiker gjør best når dyrket i sand, godt drenerende jord. Hvis du har leire-type jord, endre det med 3 inches av torvmose. Bland torvmose på med jord.

planting

Plant frøene 1/2 til 1 tomme dypt på rad under strengen. Spacing spiller ingen rolle på dette punktet, men prøv å plante et frø hver ½ tomme. Hvis du vil ha mer enn en avling, plante nye frø hver 10. dag, mens temperaturen holder seg under 80 grader. Varmere temperaturer gjør reddiker bitter og hul. Våren og høsten er den beste tiden å plante reddiker.

vanning

Reddiker trenger vann, men ikke for mye. Reddiker vil trives i et såbed med skikkelig drenering. Hold jorden jevnt fuktig, men ikke gjennomvåt. Ikke la jorda helt tørke ut før vanning. Dette fører til at røttene til å sprekke. Jorda bør alltid føle våt til kontakten. Hvis du bor i en Arid klima hvor fordampningen er et problem, mulch rundt plantene med en 2-tommers lag av plenen utklipp. Mulch holder ugresset ned.

høsting

Trekk opp modne reddiker etter 25 til 45 dager. Rist av jord og vask dem rene. Skjær bladene og roten tips fra pæren med en skarp kniv. Oppbevar uspist reddiker i kjøleskapet i en vannfylt parabolen. Vannet holder dem fra å tørke ut og sprekker.

Related Articles

  1. Hvor lang tid tar det å vokse geranier?
  2. Hvor lang tid tar det å vokse Aloe?
  3. Hvor lang tid tar det å vokse busker Fra Seed?
  4. Hvor mye vann Betyr det bruker å gjøre en last av Klesvask?
  5. Hvor lang tid tar det å vokse jordbær fra frø?
  6. Hvor lang tid tar det å vokse Chayotes?
  7. Hvor mye Sod tar det å dekke en Half Acre?
  8. Hvor lang tid tar det å vokse en Bean Plant?
  9. Hvor lang tid tar det å vokse Buzzy Persille?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*