Hvordan å beskjære Purple Plum Trees

Lilla plommer er en pen måte å få saftig frukt å spise. Det er lett å beskjære treet på en slik måte slik at det vil gi maksimal frukt kapasitet. Det er enklest å gjøre dette fra de første beplantning av treet, men det kan også gjøres når treet er eldre hvis den har vokst uhemmet for lenge. Den beste strukturen for et plommetre er et bur form og all beskjæring bør være rettet mot å opprettholde den strukturen.

Bruksanvisning

1 Bruk håndsag å beskjære jomfru treet til ca 2 fot over bakkenivå. Dette er bare for trær som er plantet det samme året som du er beskjæring dem. En større treet skal ikke beskjæres på denne måten som det vil ødelegge treet.

2 Bruk håndsag å beskjære treet er en slik måte å lage en enkel gren som stikker ut fra midten av stammen, som er den viktigste grenen av treet, og deretter forlate en bred plass, føre til at andre grener å vokse opp som et bur rundt den sentrale grenen. Dette er målet form for lilla plommetre og formen du bør huske på når du gjør noen beskjæring.

3 beskjære treet annerledes i det andre året. Bruk treet så å klippe de viktigste stammen av treet tilbake ca 1 ½ fot. Sørg for å gjøre kutt like over en knopp på treet. Kutt alle de andre grenene til ca 10 inches lang. Sørg for å klippe dem rett ovenfor en knopp også. I det tredje året, beskjære de beste gren 18 inches rett ovenfor en knopp.

4 Beskjær de nye grenene som har vokst i det tredje året til 10 inches lang. Ikke beskjære de nederste grenene som vokste i det andre året.

5 Beskjær noen grener som har vokst nytt i hver påfølgende år. Beskjær på samme måte som i år 2 og 3. Eventuelle sideskudd som vokser nytt i et år bør beskjæres til rundt 6 blader bort fra den overordnede grenen. Dette vil føre til at grenene til å bære mer frukt i påfølgende år. Ikke beskjære noen greiner fra tidligere år som er i stand til å bære frukt. Når sentral stammen av treet er ca 8 fot høy, trimme den tilbake ca 3 fot med en motorsag eller annen sag. Forsegle alle store kutt med tre fugemasse. Eliminer alle død ved.

Hint

 • Den ideelle tiden å beskjære lilla plommetrærne er i juni.
 • Tre fugemasse kan kjøpes på de fleste hagesenter butikker.
 • Sørg for å forlate knopper på alle lemmer som beskjæres slik at treet kan vokse tilbake.
 • Aldri la noen store kutt av tre eksponert for elementene. Tett med tre fugemasse.

Related Articles

 1. Hvordan Beskjær en Plum Tree
 2. Hvordan å beskjære åpent senter Trees
 3. Hvordan å beskjære Pennsylvania Pine Trees
 4. Hvordan å beskjære Dwarf Fruit Trees
 5. Hvordan Wide Har en Plum Tree vokse til å bli?
 6. Hvordan Grow en Purple Orchid Tree in Phoenix
 7. Hvordan å beskjære en Money Tree å holde bladene lav til Twisted Trunk Uten lange stilker
 8. Hvordan å beskjære White Birch Trees
 9. Hvordan å beskjære Store Apple Trees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*