Hvordan å få en elektrisk Conduit på overflaten av en vegg

Hvordan å få en elektrisk Conduit på overflaten av en vegg


De fleste elektriske ledninger kjøres bak veggflater, slik som gips eller panel, eller over taket og blir aldri sett. Legge denne typen ledninger i en eksisterende struktur kan være utfordrende, og kan ikke være mulig for alle gjør-det-selv. Du kan utvide kretser eller legge til nye kretser til elektriske systemet uten å kjøre gjennom vegger eller loft ved ganske enkelt å montere rør på veggen og kjører din ledninger gjennom rør.

Bruksanvisning

1 Bruk en stud locator for å finne og markere studs i veggen der du har tenkt å kjøre rør. Trykk på knappene på hver side av locator og kjøre sin base over muren. Den locator vil indikere en stud av lys, pipe eller begge deler. Marker hver stud med en blyant.

2 Merk av en bane fra det eksisterende koblingsboks, eller strømbryterpanelet, til bryteren, stikkontakt eller ligaen du legger til. Kjøre alle horisontale ledningen overhead, på toppen av veggen hvor det er mulig. Gjør nedre horisontale går mellom koblingsbokser og lignende så kort som mulig. Kjør alle vertikale linjer langs en stud for enkel installasjon.

3. Legg ut kjører på betongblokk eller tegl på samme måte, ved hjelp av et nivå for å kjøre vertikale linjer, å plassere dem hvor praktisk.

4 Kutt kabel stykker med en baufil og passer alle beslag, slik som albuer, til de riktige endene av rør. Trekk ledningen gjennom, fra den opprinnelige kryss eller elektriske panelet, som du går. Legg hver montering eller stykke rør i orden, og trekk ledningen gjennom den.

5 Linje opp rør og montering med banen du markerte på veggen. Gjør eventuelle nødvendige justeringer i rør lengde eller beslag. Legg en monteringsbrakett, som klipp over ledningen rør med en liten metallskrue kategorien, hver 12 til 16 inches.

6 Fest brakettene, med ledningen, til veggen ved hjelp av en 5/8 tommers gips skruer. Ved å kjøre langs stendere og bor i hjørnet nær taket, vil skruer kjøre gjennom gips inn i tømmer ramme bak.

7 Marker skruehullene i brakettene på betongblokk og murvegger. Bruk en 3/16-tommers roterende Masons til å bore pilothull på hvert sted og installere de brakettene med 1-tommers tapcon stil betongankere. Drive dem inn med drill som du ville gjort med vanlige skruer.

8 Installer koblingsbokser og annet inventar i endene av røret. Husk å la flere inches av slakk i ledningen i hver ende for tilkoblinger; du kan alltid kutte mer av, men å legge ledningen er mer komplisert.

Hint

 • Bruk fleksible rør for å unngå å bruke beslag, eller mer avanserte DIYers kan bruke en kanal bender å forme metallrør.
 • Du må kanskje tillatelser fra lokale myndigheter før du gjør store endringer.

Related Articles

 1. Hvordan å få en elektrisk Conduit Under et fortau
 2. Hvordan bruke en elektrisk Jack Hammer
 3. Hvordan bruke en elektrisk Demolition Hammer
 4. Hvordan Paint en elektrisk komfyr
 5. Hvordan fikse en elektrisk varmtvannsbereder
 6. Hvordan endre en elektrisk Koble Box
 7. Hvordan Smør elektrisk vifte Motors
 8. Hvordan Wire en elektrisk bryter / Beholder
 9. Hvordan erstatte en elektrisk ledning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*