Hvordan å gjøre japanske Flower Arrangering: Ikebana

Hvordan å gjøre japanske Flower Arrangering: Ikebana


Praktisert i Japan i århundrer, er ikebana en form for floral arrangement som er veldig symbolsk, bruker et minimalt antall blomster og legger stor vekt på enkle, slående linjer. Ikebana fokuserer på en trekantet formasjon, med tre dominerer blomster symboliserer himmelen, jorden og menneskeheten. Selv om det tar år med studier og praksis for å mestre de mange skoler og vanskelighetene med Ikebana, alle kan lære noen grunnleggende trinn for å designe vakre, asiatisk-inspirert blomsteroppsatser.

Bruksanvisning

Enkelt Ikebana Design

1 Plasser en floral frosk (en piggete holder for avskårne blomster) i en grunn bolle, brett eller gryte, nær den ene kanten av beholderen. Bruk en bolle med svært enkle linjer, helst en med ingen design eller ornamenter. Fyll bollen halvveis med vann.

2 Plasser lengst filial eller blomster nær toppen midten av floral frosk, lener litt til venstre side. Denne blomsten representerer himmelen. Ta deg tid til å plassere blomsten i en behagelig, grasiøs linje.

3 Plasser middels lengde filial eller blomster mot bunnen igjen av floral frosk. Lean blomsten mot venstre, men på en brattere vinkel enn den første blomsten. Denne blomsten representerer jorden. Gå tilbake for å undersøke ditt arrangement fra forskjellige vinkler, og justere for å behage øyet.

4 Plasser den korteste gren eller blomst på høyre side av floral frosk. Lean det litt vekk fra den lengste grenen. Dette representerer menneskeheten. Husk at i Ikebana, er like viktig som de floral elementer tomrom.

5 Fyll ordning med ekstra korte blomster eller grønne til floral frosken er helt dekket. Husk at enkelhet er nøkkelen; ordningen skal ha en åpen, vinkelformet utseende.

Hint

  • Før du plasserer floral materialer, kutte stilkene på en vinkel mens du holder dem under vann. Dette vil holde blomstene friske lenger.

Related Articles

  1. Hvordan å gjøre japanske Flower Arrangering & Hage
  2. Hvordan lage en japansk Flower Arrangement
  3. Historien om japanske Flower Arrangering
  4. Hvordan lære Silk Flower Arrangering
  5. Hvordan lage en Silk Flower Arrangement i en høy vase
  6. Hvordan fikse en Ugly Flower Arrangement
  7. Hvordan lage din egen Flower Arrangement Online
  8. Hvordan lage en viktoriansk Flower Arrangement
  9. Hvordan lage en Fresh Flower Arrangement i en Tea Cup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*